Jump to content

Fin: Forum Aktiivisuus ??


jupilli

Recommended Posts

Olen roikkunut näissäkin foorumeissa kohta vuoden enkä oikein ole päässyt jyvälle siitä koska ja minkä kaavan mukaan kätköilijät päivityksiään tänne lisäävät.

Joskus päivityksiä ilmaantuu pitkin iltaa useisiin säikeisiin, sitten taas joinain iltoina tase pysyy hiljaisena kunnes aamupäivällä yllättäen aktiviteetti kohoaa.

Omat mahdollisuuteni päivityksiin keskittyvät joidenkin iltojen hetkiin, päivisin työnantajani asettamat tehtävät haittaavat toimiani merkittävästi ja monina iltoinakin askaretta riittää niin että tämä kätköilyn ns sosiaalinen puoli (onkos se sitä ??) väkisin joutuu väistymään.

Mitkäs on tilanne itsekunkin kohdalla ???

Link to comment
työajan tauoilla

Mielenkiintoinen käsite.

 

Nimim. Pääseeks teille töihin? :laughing:

 

Ei vaiskaan, kirjaudun foorumiin ihan miten sattuu. Ei minulla ole mitään kaavaa. Juuri äsken tv:stä loppui Rauta-aika, joten päätin taas vilkaista tänne. (Sain kissanpennun huomion vähäksi aikaa muualle antamalla leluksi viinipullon korkin, jota parempaa lelua ei taida olla vielä keksittykään. Taas hyvä syy ostaa viiniä. :bad:)

Link to comment

Työajalla, röyhkeästi lintsaan, varastan työnantajalta sille palkaksi kutsuttua korvausta vastaan antamaani aikaa. Viikonloppuisin ja iltaisin kotoa ei viitsi modeemiyhteydellä paljoa netissä vierailla. Enkä kummoisempaa yhteyttä kotiin hankikaan niin kauan kuin töissä voi suhteellisen vapaasti yhtiön tietoliikenneresursseja väärinkäyttää.

Link to comment

Kuten PekkaR:llä itselläkin on kotikoneella ne pari seuraamisen arvoista forumia auki omissa ikkunoissaan, refressillä sitten vaan uusimmat jutut esiin. Aamulla ja iltasella tulee vilkastua jos ja kun vain muilta aktiviteeteiltä ehtii.

 

Viikon jos on seuraamatta niin sitten vierähtääkin äkkiä ilta tai pari kun seurattavat foorumit ja sähköpostilistat pitää saada "ajantasalle". Eihän sitä nyt voi jättää mitään lukematta, notta pysyy ajantasalla ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...