Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
jupilli

Fin: Forum Aktiivisuus ??

Recommended Posts

Olen roikkunut näissäkin foorumeissa kohta vuoden enkä oikein ole päässyt jyvälle siitä koska ja minkä kaavan mukaan kätköilijät päivityksiään tänne lisäävät.

Joskus päivityksiä ilmaantuu pitkin iltaa useisiin säikeisiin, sitten taas joinain iltoina tase pysyy hiljaisena kunnes aamupäivällä yllättäen aktiviteetti kohoaa.

Omat mahdollisuuteni päivityksiin keskittyvät joidenkin iltojen hetkiin, päivisin työnantajani asettamat tehtävät haittaavat toimiani merkittävästi ja monina iltoinakin askaretta riittää niin että tämä kätköilyn ns sosiaalinen puoli (onkos se sitä ??) väkisin joutuu väistymään.

Mitkäs on tilanne itsekunkin kohdalla ???

Share this post


Link to post

Pitkin vuorokautta täällä tulee roikuttua, miten nyt sattuu ehtimään, joskus jopa aamuneljältä. :bad: Enimmäkseen kumminkin työajan tauoilla ja sitten näin iltasella.

 

I'm hanging here around the clock, depending on the time available, sometimes even at 4 a.m. :laughing: Usually, however, during the breaks at work and then late in the evenings like now.

Share this post


Link to post
työajan tauoilla

Mielenkiintoinen käsite.

 

Nimim. Pääseeks teille töihin? :laughing:

 

Ei vaiskaan, kirjaudun foorumiin ihan miten sattuu. Ei minulla ole mitään kaavaa. Juuri äsken tv:stä loppui Rauta-aika, joten päätin taas vilkaista tänne. (Sain kissanpennun huomion vähäksi aikaa muualle antamalla leluksi viinipullon korkin, jota parempaa lelua ei taida olla vielä keksittykään. Taas hyvä syy ostaa viiniä. :bad:)

Share this post


Link to post

Mä visiteeraan täällä päivisin kahvi ja ruokatauoilla sekä kotikoneelta aina silloin kun ei satu olemaan tähdellisempää....päivittäin kuitenkin päänsääntöisesti. :laughing:

Share this post


Link to post

Etupäässä töissä tulee kuikittua täällä pitkin päivää, kotona ei ole vielä(kään) GPRS:ää parempaa yhteyttä.

 

On office hours, mainly.

Share this post


Link to post

Työajalla, röyhkeästi lintsaan, varastan työnantajalta sille palkaksi kutsuttua korvausta vastaan antamaani aikaa. Viikonloppuisin ja iltaisin kotoa ei viitsi modeemiyhteydellä paljoa netissä vierailla. Enkä kummoisempaa yhteyttä kotiin hankikaan niin kauan kuin töissä voi suhteellisen vapaasti yhtiön tietoliikenneresursseja väärinkäyttää.

Share this post


Link to post

Minulla on tämä pohjoismainen foorumi kotona pysyvästi auki omassa selainikkunassa (Mozilla Firefox) ja vilkaisen sitä melko usein: aamulla, ruokatunnilla, illalla, harvemmin yöllä.

Share this post


Link to post

Kuten PekkaR:llä itselläkin on kotikoneella ne pari seuraamisen arvoista forumia auki omissa ikkunoissaan, refressillä sitten vaan uusimmat jutut esiin. Aamulla ja iltasella tulee vilkastua jos ja kun vain muilta aktiviteeteiltä ehtii.

 

Viikon jos on seuraamatta niin sitten vierähtääkin äkkiä ilta tai pari kun seurattavat foorumit ja sähköpostilistat pitää saada "ajantasalle". Eihän sitä nyt voi jättää mitään lukematta, notta pysyy ajantasalla ;)

Share this post


Link to post

Satunnaisesti iltaisin foorumeilla. Olen niin perus-news ihminen että pidän näitä forum-tsydeemejä poikkeuksetta hankalina ja tuppaavat jäämään lukematta vaikka (ihan oikeesti!) yritän aina lukaista :mad:

Share this post


Link to post

Newwsseistä löytyy melko vähän suomenkielistä juttua geokätkennästä, joten tästä forumista on tullut vakiokohde suosikkilistallani.

Poikkean monta kertaa päivässä,niin kotoa kun töistäkin käsin.

Share this post


Link to post

Yleensä vain iltaisin ja kotona. Nyt kun laajakaista rulaa kotona, huomaan kurkkivani puheenaiheet jo päivittän. :lol: Taitaa muuttua pikkuhiljaa riippuvuudeksi :huh: Kohta olen yhtä koukussa kuin PekkaR :lol:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...