Jump to content

Fin:help, Kätkö Hukassa


apassi

Recommended Posts

Haluaisin löytää tämän hukkaamani kätkösivun. :lol: En muista tekijää tai kätkön nimeä, mutta muistan että pitää käyttää ratikkaa ja ottaa ylös pysäkkikatosten numeroita. Toivottavasti joku teistä tietää kätkön jota tarkoitan. :ph34r: Kiitos tiedoista.

Link to comment
Haluaisin löytää tämän hukkaamani kätkösivun.  :lol:  En muista tekijää tai kätkön nimeä, mutta muistan että pitää käyttää ratikkaa ja ottaa ylös pysäkkikatosten numeroita. Toivottavasti joku teistä tietää kätkön jota tarkoitan.  :ph34r:  Kiitos tiedoista.

Kas tässä: Spåralogi

 

Moinen stadinslangin väännös ei olekaan ihan helppo löytää kätköhaulla, jos nimeä ei muista :lol:

Link to comment

Jos kätkö on hukassa, voi yrittää etsiä sitä jonkun lähellä olevan tietämänsä kätkön avulla. Esim. tässä tapauksessa jos oivaltaa, että Helsingin rautatieasemakätkön täytyy olla jossain lähellä, niin kannattaa klikata sillä sivulla olevaa lähimmät kätköt -linkkiä (nearest caches), ja tutkia aukeavaa listaa, josko joku nimi niistä soittaisi kelloa.

 

Tietysti, jos kerta kaikkiaan ei nimeä muista edes sen nähdessään, ei tuokaan neuvo ole kovin hyödyllinen. Siitäkin huolimatta sitä kautta voi käydä lähistön kätköjä läpi sivu sivulta, ja ehkä kätkön löytää sitten kätkökuvauksen perusteella. Mutta foorumista saa toki myös joskus nopeita (ja jopa oikeita) vastauksia! :ph34r:

Link to comment
Minulle Hide and Seek-sivulla olevasta search by keyword -hausta on joskus ollut melkoinen apu.

Jep. Parasta siinä on se, ettei tarvitse edes muistaa koko kätkön nimeä. Jos esim. ilejakaija olisivat muistaneet tästä raitiovaunukätköstä sen, että se loppuu logi -kirjaimiin, olisi hausta tullut tällainen. Kolme sivua kätköjä on tietysti aika paljon, mutta aika äkkiä ne selaa läpi huomatakseen, että seassa on vain yksi Suomessa sijaitseva. Vähintään neljä kirjainta pitäisi muistaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...