Jump to content

FIN: Kaikki Mukaan!


Stargher

Recommended Posts

Mekin tultaisiin koko perheen voimalla - mutta kun samalle päivälle osui erään yhdistyksen hallituksen tärkeä kokous jossa mun on määrä esitellä yhtä tulevaa isoa projektia, niin onpi pakko suunnata Somerolle lauantaiaamuna, mutta toki sen verran aikaisin että ehdin alueet kätköt hakea ennen kokousta... :ph34r:

Link to comment
Ilman muuta tulisin, mutta pitää olla häissä samana päivänä turhan kaukana. Ja usko pois, näistä häistä en halua olla pois! :ph34r:

 

Toivottavasti jengiä tulee paikalle kosolti.

Hmm... Tarviiko onnitella?

Heh, ei minua sentään. :lol: (En huomannutkaan, että viestini pystyi lukemaan noinkin.)

Link to comment
Ilman muuta tulisin, mutta pitää olla häissä samana päivänä turhan kaukana. Ja usko pois, näistä häistä en halua olla pois! :lol:

 

Toivottavasti jengiä tulee paikalle kosolti.

Täysin sama syy (samat häät) kyseessä täälläkin. Muuten meitä olisi kyllä saattanut siivoilemassa nähdä. Pitäkee hauskoo :ph34r:!

Link to comment
Pirskatin anoppi kun meni syntymään vääränä päivänä, muutenkaan en olisi niihin kekkereihin halunnut ja nyt harmittaa kaksin verroin  :lol:

Huh, vaarallista tekstiä - aatteles kun anoppi tai vaimo alkaa kätköilemään ja lukee tuon joskus... :ph34r::lol:

Heh- emäntä kyllä tietää mitä kahvikekkereistä ajattelen ja anopille ei kerrota.

Eihän :lol:

Link to comment

hippihiirellä kyseisenä viikonloppuna menoa ainoastaan Pirkkalassa, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Kakskerrassa, Kemiössä ja Kaarinassa. Noista vaihtoehdoista joudun valitsemaan varsinaisen Suomen, eli valitettavasti minäkään en pääse :o. Mutta seuraavaan tapahtumaan pitää päästä (koska sellainen sitten onkaan)!

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...