Jump to content

Fin: Onko Kätköjä Jäänyt Tulvien Alle?


Reviewer Niatpac Nagrom
Followers 0

Recommended Posts

Varmastikin, sillä ainakin yksi niistä on melko matalalla, lähellä rantaa.

 

Epäilenpä pahasti, että myös meidän Artificial Lakes and Islands -kätkö saattaa olla taas pois paikaltaan. Se kerran jo katosi, ehkä mahdollisesti aaltojen matkaan. Kun se sijoitettiin ensimmäisen kerran, oli veden pinta n. ½ m alempana. Valitsin uuden paikan korkeammalta veden pintaan nähden. Ajattelin vielä, että ei vesi nyt enää voi nousta paljoa enempää... Vanajan pinta on kuulema noussut taas 40 cm :tired:. Pitänee mennä katsomaan lähiaikoina.

Link to comment
Vanajan pinta on kuulema noussut taas 40 cm  :D. Pitänee mennä katsomaan lähiaikoina.

40 cm ???!!! :P:D:P HUH! Täytynee mennä katsomaan mitä kuuluu meidän Hääkiven kätkölle. Se oli jokin aika sitten 5 cm veden yläpuolella ja nostin sitä noin 30-40 cm ylemmäksi...

Hääkiven kätkö ihan kunnossa - ei uhkaa vesi sitä, ellei sitten Hämeenlinnan suunnasta purkautuvat vesimassat joskus lähitulevaisuudessa muuta tilannetta oleellisesti... Samoin Viialassa "On the border" kätkölle pääsee edelleen kuivin jaloin.

Edited by Captain Morgan
Link to comment

Vanhanmyllynkoski arkistoitu toistaiseksi, kunnes pääsemme tarkastamaan kunnon...

 

Mitä taas tulee tuohon törmällä liikkumisen vaarallisuuteen, niin itse luotan jokaisen geokätkijän omaan maalaisjärkeen. Jos joku paikka vaikuttaa hengenvaaralliselta, niin sinne ei kannata mennä. Yksikään kätkö ei ole hengen arvoinen.

 

atrivsolap jr

Link to comment

Artificial lakes and islets -kätkö oli veden alla. En edes yltänyt kokeilemaan oliko edellinen purkki vielä kolossaan. Sijoitin uuden kätköpurkin jälleen kerran n. 40 cm korkeammalle kuin edellisen. Saa nähdä, tarvitseeko tehdä sama temppu vielä kolmannen kerran :huh: .

Link to comment
Artificial lakes and islets -kätkö oli veden alla. En edes yltänyt kokeilemaan oliko edellinen purkki vielä kolossaan. Sijoitin uuden kätköpurkin jälleen kerran n. 40 cm korkeammalle kuin edellisen. Saa nähdä, tarvitseeko tehdä sama temppu vielä kolmannen kerran  <_< .

Hmmm, onkos siellä nyt sitten 3 kätköpurkkia, joista 2 vedenalaisia? :huh:

 

Odottelen muuten ihmeissäni nouseeko vesi Vanajaveden vesistön toisessa päässä joskus lähitulevaisuudessa vai ei. Hääkiven kätkölläni vesi on nyt laskenut jonkin verran, ilmeisestikin kovien juoksutusten ansiosta. Mutta ei sinnekään vielä pikkukengillä ole asiaa.

Edited by Tahu Nuva
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0
×
×
  • Create New...