Jump to content

Fin: Markkinarako


PekkaR

Recommended Posts

Mustia rasioita en ole minäkään nähnyt myytävän, mutta Anttilassa oli tarjouksessa mm. tummanvihreitä tiiviöitä (vetoisuus ehkä 1 litra). Ajattelin, että tummanvihreä purkki sopisi aika hyvin kätkörasiaksi. Hintaa rasioilla oli 2 euroa. Vaikuttivat erittäin hyvälaatuisilta hintaansa nähden - en melkein saanut edes koko kantta auki, sen verran tiivis se oli :blink:

Link to comment

Hinnoista puheenollen, mikä on »halpa» hinta kätköpurkille? Jostain syystä en ole ennen ollut niin hirveän kiinnostunut muovirasioista (se että olen kiinnostunut pakasterasioista on kuulemma melkein yhtä luontevaa kuin jos harrastaisin kuviokirjontaa :blink::lol: tuumasi joskus äitini), mutta kun viimeksi törmäsin Tornion Tampereen Säästötexissä 1.6 litran Curverin neliskanttisiin rasioihin 2.7 euron kappalehintaan, ainakin kuvittelin moisen olevan kohtuuhintainen. Vai saako noita sittenkin jostain vielä paljon halvemmalla? En arvannut ostaa viime reissulla yli välttämättömän tarpeen, jos olivat sittenkin turhan hintavia.

Link to comment

Vaikka digimaailmassa jo kovasti eletäänkin, useimmilta löytynee mikroiksi yhä filmipurkkeja, mutta joihinkin paikkoihin paremmin sopivat APS-purkit lienevät harvinaisempia. Tamperella Kallioniemen kameraliikkeen (Tuomiokirkonkadun varrella) tuulikaapissa on isossa pöntössä jaossa tarvitseville tyhjiä purkkeja - myös APSeja.

Link to comment

Nuo karkkikaupasta saatavat laatikot eivat ole ollenkaan veden/kosteuden pitavia.

Lisaksi niissa kansi menee helposti rikko jos ei ole varovainen. Puhun kokemuksesta.

 

Suomessa saattaa olla asiat eri tavalla, mutta ainakin taalla USA:ssa ne kaikkein halvimmat laatikot eivat myoskaan pida kosteutta laatikon ulkopuolella. Kannattaa maksaa vahen enemman ja saada kunnon laatua.

Link to comment
Nuo karkkikaupasta saatavat laatikot eivat ole ollenkaan veden/kosteuden pitavia.

Lisaksi niissa kansi menee helposti rikko jos ei ole varovainen. Puhun kokemuksesta.

 

Uskon helposti että kaikki laatikot eivät ole vedenpitäviä, mutta kaikkien pitäisi muistaa että parhaatkaan laatikot eivät ole vedenpitäviä elleivät kätköilijät joka kerta muista sulkea niitä erinomaisen huolellisesti !! Curverienkin kansien sulkeminen pitää aina muistaa tehdä huolella ympäri purkin, ja sitten vielä varmistaa kerran !!! Näinhän kaikki aina tekevät, ja silti aina joskus ....

Kokemuksesta puhun minäkin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...