Jump to content

Fin: Kuvaus


apassi
Followers 0

Recommended Posts

Mielestäni kätkölaatikon kuva veisi monella kätköllä viehätyksen etsimisestä. Usein mahdottomien paikkojen poissulkemiseen riittää, että tietää laatikon koon (mikro vai tavallinen). Esimerkiksi muutamassa HUT-kätkösarjani kätkössä jopa laatikon dimensioiden paljastaminen voisi olla liian paha spoileri.

 

Pitäisin myös hieman arveluttavana sitä, jos kävijä kuvaa ovelan kätkölaatikon ja liittää sen lokiinsa, tai liittää ylipäänsä spoilereiksi luokiteltavia kuvia ilman kätkijän nimenomaista suostumusta.

Link to comment

Itse liitän yleensä valokuvan tai ainakin kuvauksen kätköpurkista kätkökuvauksiini. Pari kertaa olen sen jättänyt tekemättä lähinnä sen takia, että se veisi kaiken mielenkiinnon kätkön etsimiseltä, helpottaen tehtävää liian paljon. Olen Liimeksen kanssa samaa mieltä siitä, että erikoisella tavalla piilotetuista kätköistä tai erikoisista kätköpurkeista ei välttämättä haluaisi tietää etukäteen. En kuitenkaan näe mitään syytä, miksi "normaalisti piilotetuista pakasterasioista" ei voisi kertoa koko ym. tietoja. Koon tietäminen helpottaa etenkin isompien travel bugien sijoittamista kätköstä toiseen :)

 

Liimeksen HUT-kätköt ovatkin sitten asia erikseen... en ehkä menisi suosittelemaan niitä heikkohermoisille... B)

Link to comment

Me olemme laittaneet useimpiin kätköihimme kuvan kätkörasiasta. Mielestämme kuvaa ei ole pakko katsoa, jos ei halua. Tietenkin se on itsekurista useimmiten kiinni katsooko vai ei. :laughing:

 

Näemme geokätköilyn enemmänkin uusiin paikkoihin käymään ohjaavana harrastuksena kuin kätkörasioiden etsimisenä...Kysymyshän on pitkälti siitä, mitä kukin harrastukselta hakee. Olisihan se hienoa piillottaa Cumberland Geocache tällainen kivi suomalaiseen soraharjuun ja antaa kaverien etsiä. :blink:

Jos joku kiinnostui kivistä niin täältä löytyvät rakennusohjeet.

 

Myös aloittelijoille saattaa rasian kuvasta hyötyä. Muistan kun haimme noin 1½ vuotta sitten ensimmäistä kätköämme Ulvilan kirkolta ei meillä ollut havainnon palaa minkäkokoista ja näköistä juttua pitää kiviaidasta etsiä. Meinattiin jo lähteä pois, kunnes filmipurkki löytyi...

Link to comment
Olisihan se hienoa piillottaa Cumberland Geocache tällainen kivi suomalaiseen soraharjuun ja antaa kaverien etsiä. :D

Jos joku kiinnostui kivistä niin täältä löytyvät rakennusohjeet.

Huh, näyttääpä työläältä! Mieluummin maksaisin jollekin kiviä työstävälle firmalle jokusen euron siitä että poraavat tai sahaavat tuomaani luonnonkiveen kätkörasian kokoisen kolon...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...