Jump to content

Fin: Tuhat Lähestyy, Oletko Valmis?


PekkaR
Followers 0

Recommended Posts

Ai niin, jäi mainitsematta, että Ahvenanmaan kätköt ovat siis laskuissa mukana.

Tässä onkin hyvä tilaisuus muistella vähän vanhempaa säiettä, jossa Pohditaan GC:comin tapaa esittää Ahvenanmaan nimi. (Mahdolliset) jatkokeskustelut sinne, kiitos. Varataan tämä säie tonnikilpailulle.

 

Ja täten siis hatunnostoni Hempalle ja Pekalle, jotka pistivät taas mukavan kilpailun pystyyn! ;)

Edited by Divine
Link to comment

15.6. kätköjä oli Suomessa 684. Nyt määrä on noussut 744:ään. Siitä voit päätellä, milloin tuhat täyttyy.

 

Arvaa siis, minä päivänä Suomen tuhannes kätkö piilotetaan.

 

Toimi pian. Aikaa veikkaamiseen on vain kesäkuun loppuun. Paras palkitaan! Ohjeet ovat TÄÄLLÄ.

Link to comment

"VEIKKAUKSET:

hippihiiri 8.8.2004

solarflare 13.8.2004

knea 17.8.2004

PekkaR 22.8.2004

Harjus 25.8.2004

Kettu 27.8.2004

Mikko 27.8.2004

Captain Morgan 31.8.2004

Takua & Macku 5.9.2004

jupilli 1) 16.9.2004

mavesatu 22.9.2004

Liimes 17.10.2004 "

 

-lainattu Pekan sivulta...

 

Pahalta näyttää listan alkupään kohdalta.... ;)

Nyt....12.8 aamu,tilanne 939 kätköä....

 

-Korian Cacher-

Link to comment
Ja paljonkohan hyväksyttäviä onkaan jonossa ??

Ainakin ne VesaK:n viisi (tai ehkä jo kuusi) mysteeriä. Lisäksi luultavasti Liimeksen muuttotapahtuman muistomulti (jota olin itse myös piilottamassa) ja mahdollisesti virolaisten helsinginreissun eventti 19. syyskuuta klo 09.05 Makasiiniterminaalin edessä (jota hyväksyjä on kai/toivottavasti ehdottanut siirrettäväksi Tallinnan päästä Helsinkiin niin että suomalaisetkin voisivat löytää sen).

 

Veikkaan, että viimeisin pitää jonoa tiukasti paikoillaan. Olisihan se ihan hienoa, jos Suomen 1000. kätkö olisi sukukansojen yhteinen kokoontuminen. Tosin T-paitakin karkaisi sitten ulkomaille. :lol:

Link to comment
Olisi näköjään kannattanut sinnitellä lauantai-iltana ja kirjoittaa kolmen viimeisenkin Scenic Nuuksio -kätkön kuvakset valmiiksi, niin 1000 olisi tullut täyteen  :huh:

Se ei kai olisi auttanut asiaa, sillä kysymys kuului:

 

Arvaa siis, minä päivänä Suomen tuhannes kätkö piilotetaan.

Mikä on toki eri asia kuin arvaa minä päivänä tuhannes kätkö hyväksytään. :lol: Ai niin ja tämä ei ollut mikään piikki, todellakaan. Pääasia että lauantain järjestys selviää kaikessa rauhassa kunnolla..

 

Maastossahan on jo reilusti yli tuhat kätköä valmiina.

Link to comment
Maastossahan on jo reilusti yli tuhat kätköä valmiina.

Tarkoitinkin sitä piilotettua tuhannetta kätköä - en arvauskisaa. Lauantai-iltana Tahu ilmeisesti hyväksyi kaikki kätköt, jotka olivat hyväksyttävissä ja jätti loput holdiin. Tällä hetkellä holdissa taitaa olla sellaisiakin kätköjä, jotka voisi hyväksyä. Yleensä kun viikonloppuisin syntyy useita kätköjä. 1000:s vain olisi tulkinnanvarainen, jos se olisi joku muutaman päivän päästä holdista vapautuva - eikä se mikä hyväksymishetkellä oli Suomen 1000:s aktiivinen kätkö :lol:

Turha ottaa päänsärkyä mokomasta. Leikkimielinenhän koko kisa on :huh:

Link to comment

Jeps ja koitin sunnuntai-iltana taas kurkata jonoa, mutta enpä jälleen kerran päässyt edes serverille jenkkien aiheuttaman kuormituksen takia, ruudulle tuli pelkkiä server timeout - ilmoituksia. Nyt jonossa olevat pääsevät tarkistukseen... no, sitten kun ehdin. Jonkun saatan tsekata tässä päivällä, jos töiltä liikenee aikaa.

Link to comment

Jono jäi ikävästi kesken. Mun Six-Shooteria on turha lähteä hakemaan ennenkuin kaikki kätköt on näkyvissä. Jonkun alustavien laskelmien mukaan Second Bullet ois ollut tuhannes, mutta se varmaan muuttuu vielä. Ikävä vaan niiden puolesta, jotka lähtis yrittämään sitä FTF-paitaa.

 

Niin ja sinne vaan etsimään kunhan kaikki 6 on näkyvissä, Liimes on ulkona FTF-kisasta koska oli kätkemässä noita. :D

 

Edit: Siis Six-Shooterin FTF-palkinto ei ole t-paita, vaan se oli ilmoitettu 1000. kätkön FTF-palkinnoksi.

Edited by VesaK
Link to comment

Jesh, onnea voittajille ja kiitoksia kisan järjestäjille. Mukavaa piristystä kätköilyn lomaan.

 

Tulossivulla kyseltiin innostusta tällaisiin tai samantapaisiin kisoihin. Mielestäni nämä ovat olleet mukavia, mutta ainahan ne tuovat lieveilmiöitä mukanaan. Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti töiden kasautuminen kätköarvioijalle. Sen sijaan, että porukka piilottaisi kätköjään 'omaan' tahtiinsa, tulee kilpailun takia selvä piikki, jonka selvittämisessä menee aikansa.

 

Lisäksi, vaikka leikkimielinen kisa onkin kyseessä eivätkä palkinnotkaan huippuarvokkaita ole, on säännöistäkin jo keskusteltu ja niitä tulkittu suuntaan ja toiseen. Järjestäjän pitäisi aina yrittää saada sääntönsä mahdollisimman yksiselitteisiksi, jotta tulkinnanvaraa ei loppusuoralla tule. Sääntöjen muuttamisoikeuden varaaminen itselleen jo heti alkuvaiheessa lienee järjestäjältä fiksuin veto. :)

 

Yksi mieleen juolahtanut lieveilmiö juuri tämäntyyppisessä kisassa on mahdollinen ns. tusinakätköjen syntyminen. Eli sen sijaan, että kätköilijät tekisivät omalla tahdillaan loppuun asti harkittuja laatukätköjä, tehtaillaan kisan loppusuoralla mahdollisimman monta simppeliä ja nopeasti piilotettavaa kätköä, jotta parannetaan voittomahdollisuuksia. (Huom! Tämä ei missään nimessä viittaa yhteenkään tämän viimeisimmän kisan loppurutistuksen - jos sellaista edes oli - kätköön. En ole edes lukenut uusimpia kätkösivuja, lukuunottamatta kahta Tampereen keskustan uutta kätköä, jotka löysin viime lauantaina. Molemmat oikein mukavia kätköjä! Tämä siis vain ajatuksena tällaisen kisan mahdollisista lieveilmiöistä.)

Edited by Divine
Link to comment
Mikkozzz on logannut tuon jo löydetyksi, mutta ei maininnut oliko kätkön logissa jo muita.

Eipä sinne muita ollut ehtinyt.

Päätin käydä etsimässä yhden noista villin lännen kätköistä ja kohdalle sattui juuri oikea :)

Etukäteen ei kai oikein voi tietää minkä numeroinen luoti löytyy. Onneksi se sentään mainitaan kätkötiedotteessa.

Link to comment

QUOTE:

Kettu ja Mikko(zzz) tiesivät täysin oikean vastauksen ja saavat palkinnoksi Travel Bug -lätkät.

 

Oujee!!! (raivokasta tuuletusta)

Viimeksi olen voittanut pulloharjan Lahden markkinoilla 7-vuotiaana, joten voitto lämmittää erityisesti! :P TB Kettu (?) nähnee pian päivänvalon.

 

Onnittelut muille voittajille! Ja haluaisin kiittää kilpailun järjestäjiä, vanhempiani, naapurin koiraa sekä äidinäitini tyttärentytärtä -ilman teitä voittoni ei olisi ollut mahdollinen! :huh:

Link to comment
Joko Pekalla on uusi skaba mielessä?
Joitakin ideoita ja intoakin tuntuu vielä olevan järjestää taas jotain, mutta mukava on kuulla mielipiteitä: palautetta menneistä kisoista sekä ideoita ja toivomuksia tulevista. Siksi aloitin uuden säikeen aiheesta.

 

Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti töiden kasautuminen kätköarvioijalle. Sen sijaan, että porukka piilottaisi kätköjään 'omaan' tahtiinsa, tulee kilpailun takia selvä piikki, jonka selvittämisessä menee aikansa.
Hyvä kun Jupilli aloittaa Suomen toisena hyväksyjänä :huh:. Ruuhkia ei synny viikonloppuisin tai jos vastaavia kilpailujakin joskus järjestetään.

 

Lisäksi, vaikka leikkimielinen kisa onkin kyseessä eivätkä palkinnotkaan huippuarvokkaita ole, on säännöistäkin jo keskusteltu ja niitä tulkittu suuntaan ja toiseen. Järjestäjän pitäisi aina yrittää saada sääntönsä mahdollisimman yksiselitteisiksi, jotta tulkinnanvaraa ei loppusuoralla tule. Sääntöjen muuttamisoikeuden varaaminen itselleen jo heti alkuvaiheessa lienee järjestäjältä fiksuin veto.
Tiedä fiksuudesta. mutta ensimmäisen kisan aikana oli keskustelua sääntökysymyksistä ja venkoilua eri laskutavoista. Nyt säännöt olivat ilmeisesti selkeät, koska se jäi kokonaan pois.

 

edit: lisäsin hymiön osoittamaan leikkisää sutkausta

Edited by PekkaR
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...