Jump to content

Muita Löydöksiä


Tervas
Followers 0

Recommended Posts

Ympäri maailmaa kätköilijät ovat löytäneet kaikenlaista tavaraa.

Minulla on saldoissa täysi oluttölkki, pussillinen telttavaarnoja ja kuohuviinilasi.

Mitä käyttökelpoista sinä olet löytänyt?

En tässä tarkoita ruumiita, biokätköä tai hamppuviljelmää vaan tavaroita jotka ovat selvästikin hukkuneet, ei hylätty.

-

What else have you found while caching except caches and trash?

I mean something useful that obviously have been lost, not abandoned.

I've found a can of beer, a bag of tent pegs and a champagne glass.

Link to comment

Viime kätköretkellä löysin Hyvinkään Usmista koulutytön lompakon. Sisällä ei ollut mitään yhteystietoja, mutta onneksi lompsaan oli jäänyt kirjastokuitti ja siinä oli asiakasnumero. Kirjaston kautta sain yhteyden tytön perheeseen ja pystyin lähettämään lompakon omistajalleen.

Link to comment

Rahaa, lähinnä eurokolikoita, olen löytänyt aika usein. Lisäksi varastettuja polkupyöriä ja varastettu ruohonleikkuri. Kerran löysin metsästä pienen retkikirveen. Uistimia olen ottanut talteen jokusen. Niin, ja Takua & Macku ovat olleet ahkeria löytämään tyhjiä pulloja, joista ovat netonneet varmaan 60-80 € :lol:

 

Money, mostly eurocoins, I have found frequently. Also stolen bikes and a stolen lawn mower. Once I found a small ax from the forest. Then I have found couple of lures. Oh yes, and Takua & Macku have been very assiduous to collect empty bottles, they have earned already something like 60-80 € :D

Edited by Captain Morgan
Link to comment
Takua & Macku ovat olleet ahkeria löytämään tyhjiä pulloja, joista ovat netonneet varmaan 60-80 €  :P

:D

 

Pullopantit

0,33 l; 0,35 l; 0,5 l lasi      0,10 €

0,5 l muovi                        0,20 €

1,0 l lasi/muovi; 1,5 l muovi  0,40 €

 

Eli 70 euroon pääsemiseksi täytyisi kerätä 700 pikkupulloa tai 350 puolen litran pulloa tai 175 puolentoista litran pulloa. Olet löytänyt n. 300 kätköä. Jos oletetaan, että T&M ovat olleet puolellakaan noista reissuista mukana (onko sitäkään), niin joka matkalta olisi pitänyt löytyä 4-5 tyhjää 0,33 litran pulloa.

 

Jaa, kun sen noin laskee, niin onhan se ihan mahdollista. Aluksi tuntui aika isolta summalta, kun itsekin noita tyhjiä pulloja mukaan yleensä kerään, kun sellaisia näen. Aika harvassa paikassa niitä kuitenkaan ollenkaan näen, saati 4-5 kappaletta. Lienenkö koko kätköilyurani aikana kymmentäkään euroa niillä tienannut. :lol:

 

Mitään muita ihmeempiä en olekaan sitten löytänyt, yhdet ruosteiset pikkuleikkurit Murhasaaresta (mitä lie niillä tehty... :D )

Link to comment

No joo, ei tuo summa itseasiassa kokonaan kätköreissuilta ole kertynyt, mutta kyllä pojat kummasti pulloja löytää joka paikasta, parhaimmillaan ovat roudanneet kotiin noin 20 pulloa. Itse en ole huomannut samoista pulloista maastossa varmaan edes joka neljättä, mutta taidan kiinnittäa huomioni aivan muihin asioihin kuin pienet miehet... :(

Link to comment

Mekin löysimme heinäkuun alussa koko joukon tyhjiä pulloja erään kätköreissun yhteydessä. Aloimme huviksemme pitämään kirjaa kaikista kätköilyreissuilla löydetyistä pulloista tämän jälkeen. Kolmen kuukauden jälkeen olemme siivonneet maastosta yhteensä 751 pulloa/tölkkiä, joista on saanut mukavasti lisärahoitusta kätköilykuluihin - kokonaiset 114,65 euroa :ph34r:

 

Pullojen lisäksi olemme löytäneet mm. lähes tuliterän puukon, pesukoneen, koko joukon erilaisia vaatteita/kenkiä ja laatikollisen vanhoja rakkauskirjeitä jostain 1900-luvun alusta :ph34r::)

 

Krista

Link to comment
Kolmen kuukauden jälkeen olemme siivonneet maastosta yhteensä 751 pulloa/tölkkiä, joista on saanut mukavasti lisärahoitusta kätköilykuluihin - kokonaiset 114,65 euroa  :ph34r:

Onneksi olkoon. Sillähän saa 90 litraa bensaa.

 

Mutta minäpä olen löytänyt TÄYSINÄISEN olutpullon.

Ikimuistoinen löytö juuri Helsingin MM-kisojen ukkosmyrskyn alkuhetkellä. Jätin pullon tosin sillan alle.

A Bridge in Niittykumpu

Link to comment
Mutta minäpä olen löytänyt TÄYSINÄISEN olutpullon.

Ikimuistoinen löytö juuri Helsingin MM-kisojen ukkosmyrskyn alkuhetkellä. Jätin pullon tosin sillan alle.

A Bridge in Niittykumpu

Samalta paikalta on löytynyt olutta ennenkin , onkohan kyseessä teinien juomantoimituspiste :unsure:

Ehkä paikalliset teinit jemmaa sinne päästäkseen juomaan perjantai-iltaisin vanhemmiltaan salaa? Sillai me tehtiin teineinä :laughing:.

Link to comment
Route 66 - POHOJAMMAA kätköltä löytyi käytetty huumeruisku n. parin metrin päästä purkista, kiven alta. <_< Onneksi neulansuojus oli laitettu takaisin paikoilleen, muuten olisi ollut tautivaara olemassa. kerrankin "kohtelias" narkkari. <_<

Huumeruiskut ovat harmittavan yleinen löytö kätköpaikoilla. Varmaan olisi järkevää pitää paksut hanskat käsissä ja olla muutenkin varovainen koloja penkoessa.

 

Anneli

Link to comment

Paikkaa valitessani katselin ympäristöä kolmena eri päivänä. Alueella oli kyllä roskia, mutta neuloja en nähnyt. Valitettavaa, jos niitä alueella on :laughing: . Täytyy käydä tarkistamassa ja miettiä mitä asialle voi tehdä.

 

Ainahan on suositeltavaa, ettei työnnä kättää 'sokkona' mihinkään koloon, minä en ainakaan niin tee.

 

Ja tuo kätkö pitäisi kyllä löytyä 'kaivelematta' :blink: .

Edited by Maxxy
Link to comment

Kaikenlaistahan sitä on kätköjä hakiessa löytynyt. Huumeruiskuja ainakin kolmen eri kätkön läheltä, yksi korkkaamaton koskenkorva, yksi puolikas samanlainen. Luita, eläinten kalloja. Talvehtinut, puolittain lumen romauttama teltta. Muutama televisio, monitori yms. roinaa.

 

Mutta kyllä varmaan erikoisin löytö tähän mennessä on tämä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...