Jump to content

Fin: Kätköjen Hyväksyminen


Mylzi

Recommended Posts

Vaikka en vielä perään huutanutkaan vaan ajattelin vielä odottaa niin ilmeisesti sekin auttoi. :) Nyt siis tältäkin tiimilta odottaa pari uutta kätköä löytäjäänsä.

Puzzle-osat oli ainakin todella mukavia pähkäilyhtehtäviä. Idea oli ainakin meille uusi. Nyt seuraavaksi sitten etsimään kätköt :D .

Link to comment

Tänään tuli taas mukavasti ainakin sivun verran uusia kätköjä Suomeen! Toisaalta, olisi oikeastaan mukavampaa, jos ne ilmestyisivät sivuille vähitellen, niin jokaiseen kätköön tulisi kiinnitettyä enemmän huomiota eikä mikään katoasi silmistä ja mielestä ainakaan heti alkuunsa kakkossivulle. No, ainahan ne kaikki sieltä listoilta löytyvät, mutta kuitenkin. Olin havaitsevanani, että tänään oli hyväksytty ainakin 4 päivän aikaansaannokset kertaheitolla. Se on tottakai ymmärrettävää, että jos tai siis kun hyväksyjillä on muutakin elämää kuin kätköjen hyväksyminen, niin varmasti saattaa joskus tuokin homma ns. kasaantua.

 

Sari

Link to comment
Puzzle-osat oli ainakin todella mukavia pähkäilyhtehtäviä. Idea oli ainakin meille uusi. Nyt seuraavaksi sitten etsimään kätköt

Kannattaa odotella, että kakkospuzzle saa jotain lisäselvitystä ennen kuin lähtee sitä etsimään. Muuten täytyy käyttää haravajärjestelmää, enkä itse siihen jaksanut ryhtyä, kun kerran olin pyörällä liikkeellä.

Link to comment
Kannattaa odotella, että kakkospuzzle saa jotain lisäselvitystä ennen kuin lähtee sitä etsimään.

Jep, inhimillinen erehdys iski kahteen kertaan tämän kakkosen osalla. Korjaus on tekeillä! Oikeat koordinaatit poikkeavat sen verran nykyisistä, että tässä vaiheessa täytyy vain odotella paremmin oikeuksin varusteltujen henkilöiden toimenpiteitä. Mutta eiköhän se tästä... :)

Edited by TeamMH
Link to comment
Se on tottakai ymmärrettävää, että jos tai siis kun hyväksyjillä on muutakin elämää kuin kätköjen hyväksyminen, niin varmasti saattaa joskus tuokin homma ns. kasaantua.

 

Tuli vaan mieleen, että hyväksyykö Pohjoismaiden kätköjä enää muut kuin Tahu Nuva ja Kopaka Nuva? Esimerkiksi, jos molemmille sattuisi vaikka parin viikon kesäloma samaan aikaan, niin hyväksyykö kätköjä kukaan muu tuona aikana?

 

btw. Huomasin vasta, että omista kätköistä näkee kuka sen on hyväksynyt. Hyväksyjä löytyy kätkökuvauksen lopusta.

Edited by Harjus
Link to comment

Edellisen kysymyksen perään voisi lisätä, että voiko hyväksyjä muuttaa pielessä olevia koordinaatteja. Tämä siis siinä tapauksessa, että koordinaatit ovat liian kaukana toisistaan vai valuuko ongelman selvittäminen rapakon taakse webbi sivuilla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Link to comment
Tuli vaan mieleen, että hyväksyykö Pohjoismaiden kätköjä enää muut kuin Tahu Nuva ja Kopaka Nuva? Esimerkiksi, jos molemmille sattuisi vaikka parin viikon kesäloma samaan aikaan, niin hyväksyykö kätköjä kukaan muu tuona aikana?

Kyllä homma hoituu silloinkin. Itsekin olen tarkistanut aina silloin tällöin mm. jenkkien kätköjä eli käytännössä vain ilmoitan tarkistajien omassa foorumissa että olen lomalla ja netin ulottumattomissa silloin ja silloin, niin aina joku toinen ilmoittautuu vapaaehtoiseksi.

Link to comment
Olin havaitsevanani, että tänään oli hyväksytty ainakin 4 päivän aikaansaannokset kertaheitolla. Se on tottakai ymmärrettävää, että jos tai siis kun hyväksyjillä on muutakin elämää kuin kätköjen hyväksyminen, niin varmasti saattaa joskus tuokin homma ns. kasaantua.

Usein tuntuu käyvän niin että porukka piilottaa kätköjä esim. perjantai-lauantai-sunnuntai aikana ja sitten myöhään sunnuntai-iltana on jonossa iso läjä tarkistettavia ja niissä on tietysti kätköpäivänä se oikea kätkemispäivä. Silloin niitä tulee myös näkyviin kertaheitolla iso läjä.

 

Toki sitä kasaantumista sattuu muulloinkin ja syynä on luonnollisesti se että tämä on vapaaehtoista hommaa ja sitä tehdään yleensä vain silloin kun on vapaa-aikaa.

 

Edit: Tarkennus: Siis viikonlopun ksaantuminen johtuu monasti siitä että kätköilijät kirjaavat kätkönsä vasta sunnuntai-iltana...

Edited by Captain Morgan
Link to comment

Noihin kahteen ylläolevaan Captain Morganin kirjoitukseen viitaten: Täällä kun on varmasti aika paljon uusiakin harrastajia lukemassa foorumia (ainakin uusia nimimerkkejä on näkynyt viime aikoina erityisen paljon), niin tiedoksi heille että nimimerkin Captain Morgan takana on myös kätköjen suomalainen arvioija Tahu Nuva.

 

Kantsisi Olli kirjoittaa kätköarvioasiat Tahu Nuvana, ettei tule turhaa ihmettelyä ja outoja väärinkäsityksiä.

 

Terv. nimim. 'Tahu Nuvaksi luultu' :D

Edited by Divine
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...