Jump to content

Fin: Ikonit / Symbolit Kätkökuvauksiin


seikku

Recommended Posts

Pitkään ihmettelin mistä muut löytävät niitä kivoja pikkuisia ikoneita kätkökuvauksiinsa. Ajattelin, että niitä pöllitään toisilta tms. Nyt olen sitten löytänyt kaksi sivustoa, joilta löytyy vapaasti käytettäväksi noita ikoneita: TXGA Selector ja Geocaching Icons Generator. Onko muita vastaavia sivuja vielä olemassa? Miksi ihmeessä näille sivuille ei ole linkkejä geocaching.comissa? Vai enkö vain ole löytänyt linkkejä, vaikka ne on siellä?

 

Mielestäni olisi myös kohteliasta ikonien tekijöitä kohtaan linkittää kätkökuvauksessa sivulle, josta ikonit on itselleen ottanut tyyliin: "Icons by TXGA" tms. Mitä mieltä te muut olette?

 

I have wondered where other cachers find their cool icons that are shown in the cache descriptios. Now I have foud two pages where those icons can be found: TXGA Selector and Geocaching Icons Generator. Do you know any other pages like these? Why don't they have links to these pages in geocaching.com? Or have I just not found them?

 

I thik it would be polite to link to these pages in your cache descriptions if you use these icons. Like this: "icons by TXGA" (<- and that text would be a link to the web page). Or what do you think?

 

-Laura-

Link to comment
Mielestäni olisi myös kohteliasta ikonien tekijöitä kohtaan linkittää kätkökuvauksessa sivulle, josta ikonit on itselleen ottanut tyyliin: "Icons by TXGA" tms. Mitä mieltä te muut olette?

 

Krediitit tulevat ainakin Texas Geocachingin osalta aivan automaattisesti mukaan. Logojen alla lukee Generated by The Selector ja tekstistä on linkki generaattoriin.

Link to comment
Niin hauskoja kuin nuo logot ovatkin, en haluaisi niitä käytettävän. Syy: jos haluan tulostaa kätkökuvauksen, se ei enää noiden merkintöjen jälkeen mahdu yhdelle sivulle.

Tätä ongelmaa ei ilmene kun tulostaa 2 tai 4 sivua yhdelle arkille. Kätköilyuramme alussa tulostimme aina 2 sivua yhdelle arkille ja nykyään jo pitemmän aikaa 4 sivua yhdelle arkille ja hyvin saa selvää.

Link to comment

Moro,

 

;) Kertokaas minkä/millä asetuksilla saa tulostettua useampia sivuja samalle arkille! Olen nähnyt niin jonkun tehneen ohimennen, muuten ole keksinyt itse miten se tehdään.....puuttuu siis joitain hienosäätö kykyjä PC:n käytöstä itseltäni! ;)

Edited by mtlbiker
Link to comment
Kertokaas minkä/millä asetuksilla saa tulostettua useampia sivuja samalle arkille!

Minulla on tässä työkoneessa Windows 2000 käyttöjärjestelmä ja Internet Explorer. Monisivutulostus käy näin:

Tiedosto, Tulosta ihan normaalisti,

aukeaa tulostusikkuna, jossa on yläreunassa liuskoja,

yksi niistä on Viimeistely,

siellä on asiakirjan asetuksissa mahdollisuus valita 1, 2, 4, 6, 9 tai 16 sivua yhdelle arkille.

Sivujärjestystä voi säädellä.

 

Kotikoneessa on Windows XP Professional. Monisivutulostus on vähän erilaisen polun päässä:

File, Print, Preferencies, Layout, Pages Per Sheet.

 

edit: Win XP

Edited by PekkaR
Link to comment
;) Joo, jäipä mainitsematta toi mun käyttis.... Win XP home edition ja Internet Explorer. Vaikka kuinka yritän niin Tiedosto=>Tulosta=> aukeaa kyllä tulostus ikkuna ja siinä yläreunassa on kyllä 2 liuskaa nimittäin: yleiset ja asetukset... ei muuta, joten en ainakaan nyt saa sellaisia esiin kuin PekkaR kertoilee. Mistähän johtunee? ;) Edited by mtlbiker
Link to comment

Tietenkin kannattaa tulostaa myös paperin molemmille puolille mikäli printterissä on arkinkääntäjä. Harvemmalla taitaa olla sellaista printteriä kotona, mutta työpaikalta voi löytyä. Monet kätkökuvaukset eivät toki sovi yhdelle sivulle vaikkei siellä noita logoja olisikaan. Neljä sivua riittää kyllä useimmille kuvauksille, joten siinä mielessä molempien puolien käyttäminen voi olla turhaa kikkailua.

 

Vielä enemmän paperia säästyy kun ei printtaa kuvauksia ollenkaan. GC.com:ista ja ulkomaisista foorumeista löytyy ohjeita paperittomaan kätköilyyn PDA:n tms. avulla. Minullakaan ei kyllä ole PDA:ta ja tuskin hankinkaan. Onko kenelläkään kokemuksia/vinkkejä miten homma hoituisi kännykällä? No, onlinenä onnistuu tietysti WAP:in kautta, ja joillakin kännyköillä taitaa saada näkyviin kätkösivun lähes samannäköisenä kuin tietokoneella. Mutta ajattelin nyt lähinnä että lataisin nipun kuvauksia kerralla kännykkään ja katselisin niitä sitten offlinessa. Tämä asia taitaa olla jo vähän ulkona alkuperäisestä aiheesta...

Edited by Jusu
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...