Jump to content

Kesäkauden Avajaiset 04


vikunja
Followers 1

Recommended Posts

Hei kaikki geokätköilijät!

 

Olisi mukava kokoontua aloittamaan kesäkautta yhdessä.

 

Aika:

Ehdotan päiväksi lauantaita 15.5. tai lauantaita 5.6.? Kumpi sinulle sopii paremmin?

 

Paikka:

Viimeksi kokoonnuimme Tampereella, missä Telakalla tapasi runsas ja kansainvälinen geokätkeilijöiden joukko. Ehdottakaa sopivia koordinaatteja. Oma ehdotuksemme: Hämeenlinna on keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa ja Aulangon puistossa valkovuokot kukkivat toukokuussa runsaasti. Löytyykö lähistöltä sopiva laavu tai vastaava kokoontumista varten?

Kuka haluaa tulla mukaan järjestelyihin?

 

Terveisin :D

dmrpl + wife

Edited by dmrpl
Link to comment

Koordinaattien N61' 01,727 E024' 25,911 paikkeilla on ainakin grillikota Aulangon tekosaaressa. Sinne joutuu jonkin matkaa kävelemään parkkipaikalta, mutta sehän ei ole ongelma meille teräskuntoisille kätköilijöille :D. Itselläni kyllä näyttää olevan menoa kumpanakin ajankohtana.

Link to comment

Jos paikka on jokin yleinen (esim. kaupungin ylläpitämä) laavu tms, on syytä ottaa selvää, voiko paikan varata, ja/tai onko siellä varmasti tilaa isohkolle porukalle tapaamisajankohtana. Olisi kurjaa, jos tapaamista 'häiritsisi' jonkun toisen ison porukan paikallaolo. En siis ole sulkemassa ulkopuolisia mitenkään pois, vaan lähinnä arveluttaa, riittääkö paikan koko ja resurssit, jos kätköilijöiden lisäksi paikalle osuu paljon muuta porukkaa.

 

Jos treffikätköjä on suunnittelemassa useampi nimimerkki, niin ei muuta kuin töpinäksi. Kun lyö päivämäärän lukkoon, niin kätkön voi ilmoittaa jo järjestelmään, ja ihmiset pääsevät saman tien suunnittelemaan ja järjestelemään tuloaan. Muut treffikätköjen järjestäjät voivat sitten valita omalle tapahtumalleen päivämäärän sen mukaan, miten sopivalta tuntuu. Voimia voi tietysti yhdistääkin.

 

Päivämäärän valinnasta: ei yksikään päivä ole kuitenkaan kaikille halukkaille sopiva. Yritin itse säätää oman treffikätköni tapauksessa mahdollisimman monelle sopivaa päivää, mutta touhu meni sekavaksi, eikä se lopullinen päivä sopinut paremmin kuin yhtä nimimerkkiä suuremmalle porukalle. Kun sitten joku jäi tulolupauksestaan huolimatta kuitenkin pois, ja etukäteen ilmoittamatta jättäneitä ilmestyi yllättäen paikalle (mikä oli tietenkin hienoa), olisi kai mikä tahansa muukin esillä ollut päivä sopinut ihan yhtä hyvin.

 

Ei siis kannata mielestäni liikaa yrittää sorvata kaikille mahdollisimman hyvää päivää. Tietenkin tällainen alustava kysely on ihan ok. Kannattaa toki muistaa, että kaikki ei näitä foorumeitakaan lue, joten sen kätkösivun laatiminen tosiaan kannattaa aikaisessa vaiheessa senkin takia.

 

Niin, en osaa kovin varmasti sanoa, kumpi päivä sopii paremmin. Varovasti arvioiden 5.6. (mutta jos se on koulujen loppumispäivä, tuottanee se vaimon tulolle ongelmia). Periaatteessa kumpikin näyttää tällä hetkellä käyvän, mutta asiat ehtivät muuttua vielä moneen kertaan.

Edited by Divine
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...