Jump to content

Parhaat Kätköt


jupilli

Recommended Posts

Heips kaikki, tällä kertaa ennenkaikkea te kaikki konkarit, vaikka kyllä nuijapäidenkin mielipiteet aina kelpaavat.

Monilla on varmaan mielipiteitä parhaista kätköistä Suomessa. Olisi jännää lueskella mistä löytyvät vaikkapa

Suomen vaikeimmin löydettävä kätkö,

Suomen fyysisesti rankin kätkö,

parhaat maisemat tarjoava kätkö.....

Listaahan voi jatkaa jos jotain erityistä tulee mieleen.

Link to comment

Ainakin täällä ja täällä on jo pohdittu vähän saman tapaisia mielenkiintoisia kysymyksiä. Omasta mielestäni parhaat kätköt löytyvät keskeltä luontoa, jonkin erikoisen maiseman tai kohteen lähistöltä. Joskus vielä kehittelen listaa itselleni parhaiten mieleen jääneistä kätköistä, ja niitähän riittää. :o

Link to comment

Pidän jonkinlaista listaa profiilisivullani suosikkikätköistäni, mutta viime päivityksen jälkeen on tullut monta mielekästä kätköä löydettyä lisää, ja muutenkin koko sivuni on ollut pitkiä aikoja päivittämättä...

 

En oikein osaa luetella kätköjä superlatiivimuodossa, mikä on paras, mikä vaikein jne. Mieluummin luettelen erityisesti mieleen jääneet -tyylillä useampia kerrallaan.

Link to comment

Joo, on tosi vaikeata laittaa kätköjä paremmuusjärjestykseen, mieluummin sitä tosiaan listaisi erityisesti mieleenpainuneita kätköjä. Ja kaikkein vaikeimmat kätköt ovat vasta suunnitelmissa, toisesta on kuulemma tulossa takuulla Suomen pisin multikätkö ja itse suunnittelen "hypermysteerikätköä", jossa kiusataan pieniä harmaita aivosoluja oikein olan takaa ja pannaan kunto ja sitkeys koetukselle... :)

Link to comment

Minäkin olen taas talaisin tauolta ja suunnitelmissa on kanssa jotain hieman erikoisempaa näin "come backin" kunniaksi. Sijoituspaikkavaihtoehdot olen jo saanut kutistettua kahteen ja muutenkin idea on melkein valmis. Ainoastaan "mysteerin" vaikeustaso on vielä arvonnassa... toisaalta tekisi mieli tehdä oikein "Pro" vaikeustason juttu mutta sitten saattaisi jäädä vähiin kävijät joten pitänee vaan yrittää sovittaa taso sopivaksi.

 

Odotan kyllä ensi kesältä paljon koska tähän tampere-hämeelinna akselille näyttää tulleen paljon uusia kätköjä joten etsimistä piisaa eikä tarvi heti lähteä merta edemmäksi kalaan.

 

Pari viikkoa sitten pyörähdin ameriikan maalla ja tähtäimessä oli neljäkin eri kätköä joista yhden lopulta kävin loggaamassa. Loput kolme oli ainakin mieleenpainuvan huonoja paikan valinnaltaan. Esimerkiksi tien varressa keskellä isoa peltoaukeaa noin 100 metriä maatilan päärakenuksesta koko aukean ainoan puun juurella. Muuten kiva mutta maatilan ikkunasta näkyi suoraan kätkölle ja katkeamaton autojen virta paikan ohi ei oikein innostanut nousemaan autosta etsimään jotain jonka paikan näki jo autossa istuessa. Toivottavasti täällä pysyy taso korkealla ja kätkijät keksivät uusia hyviä ideoita etsijöitten pään vaivaksi vaikka kätköjen määrä tuntuukin vauhdilla kasvavan.

 

- Eltsu -

Link to comment
Mistäs sitten löytyy Suomen suosituin kätkö ?  Kenelle kunnia kuuluu  ??

Todennäköisesti joku helpohko kätkö pääkaupunkiseudulla, missä on eniten kätköilijöitäkin...

Helsinki - religion, politics and science: 63 kävijää

 

NMS14 Uspenski, Helsinki: 63 kävijää

 

Sehän on tasapeli, jos nyt edes oikein laskin. Tuskin missään muulla kätköllä on noin usein käyty Suomen maalla. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Link to comment
Todennäköisesti joku helpohko kätkö pääkaupunkiseudulla, missä on eniten kätköilijöitäkin...

...ja turisteja.

Ei mielestäni ollenkaan väheksyttävä saavutus kätkölle ja sen tekijälle. Tämmöinen kätköhän on tuottanut monelle hyvää mieltä ja siten erinomaisen onnistunut !!

Link to comment
Ei mielestäni ollenkaan väheksyttävä saavutus kätkölle ja sen tekijälle. Tämmöinen kätköhän on tuottanut monelle hyvää mieltä ja siten erinomaisen onnistunut !!

No ei tietenkään! Toivottavasti moinen ei ainakaan minun viestistäni välittynyt. :unsure:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...