Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
apassi

FIN: Geokätköily Ammattina

Recommended Posts

Tulipa tossa mieleen että voisko geokätköilystä tulla ammatti? Itse ajattelin et vois ainakin liittää osaks jotain eräopas-juttua, joskaan ei olis silloin itsellinen ammatti. Vai onko ajatus liian hurja. Mielipiteitä ja ehdotuksia. ;);)

Share this post


Link to post
Tulipa tossa mieleen että voisko geokätköilystä tulla ammatti? Itse ajattelin et vois ainakin liittää osaks jotain eräopas-juttua, joskaan ei olis silloin itsellinen ammatti. Vai onko ajatus liian hurja. Mielipiteitä ja ehdotuksia. ;)  :P

Sinänsä kiehtova ajatus, mutta tuskin todennäköistä Suomen kokoisessa maassa... Esimerkiksi Groundspeak, joka omistaa gc.com -sivuston, työllistää käsittääkseni vain 4 ihmistä (siis siten, että heille jotain palkkaakin voi maksaa), ja kyseessä on sentään vajaat kaksisataa maata, melkein satatuhatta kätköä ja useita kymmeniä tuhansia geokätköilijöitä käsittävä yhteisö.

 

Mutta yhdistettynä johonkin muuhun ammattiin geokätköily voisi toimia hyvinkin osana sitä. Kunhan Stargher näkee tämän viestiketjun, voi hänellä ainakin olla kommentoitavaa. Käsittäkseni hän on omassa toimessaan käyttänyt myös geokätköilyä hyväkseen.

 

Edit: CM oli näköjään taas vikkelämpi. ;)

Edited by Divine

Share this post


Link to post

The topic is about having geocaching as a profession. Can someone earn his/her salary from geocaching (in Finland, was the original author's intention, I guess).

 

I said that in Groundspeak only 4 people are employed there, so it's probably unlikely that in a small country like Finland someone would be fully employed in geocaching. However, as a part of other job it could go, like Stargher does.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...