Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Maluso

problem with Topo USA

Recommended Posts

Guest Maluso

I'm trying to use DeLorme Topo USA v. 2.0 via Virtual PC 4.0 on a G4 running system 9.1. whew. Believe it or not, I can get it up and running but when I try to get a detail level above 7.8, the map goes blank (tan). Less detail than that works fine. I've got about 600megs RAM in the mac, about 200 dedicated to Virtual PC. Any tips for me? It's pretty much useless this way.

 

thanks

Share this post


Link to post
Guest roadrunner

Ive tried running it on a powerbook and a G4 server as well. I didnt have any luck either.

Share this post


Link to post
Guest mkral

Has anyone been able to get easygps or panterra to work. I am using a Pismo with VPC 3.0/Windows 95. If I download the installer, it shows up fine in W95, but everytime I try to run it, I get an error message about the program doing an illegal operation and shutting down. I get this with everything I download from panterra, including the instruction manuals.

thanks

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...