+agu100la Posted November 2 Share Posted November 2 (edited) Cześć, od pewnego czasu mam problem z załączaniem zdjęć podczas logowania keszy przez aplikację (posiadam wersję premium). Obojętnie czy załączam zdjęcie z galerii, czy robię je w apce, po zalogowaniu skrytki jest tylko wpis bez zdjęć. Zdjęcie dodaję później przez stronę, tam ten problem nie występuje. Czy ktoś może mi pomóc w tej kwestii? Edited November 2 by agu100la Quote Link to comment
+ru.beus Posted November 3 Share Posted November 3 (edited) 12 hours ago, agu100la said: Cześć, od pewnego czasu mam problem z załączaniem zdjęć podczas logowania keszy przez aplikację (posiadam wersję premium). Obojętnie czy załączam zdjęcie z galerii, czy robię je w apce, po zalogowaniu skrytki jest tylko wpis bez zdjęć. Zdjęcie dodaję później przez stronę, tam ten problem nie występuje. Czy ktoś może mi pomóc w tej kwestii? Zalecam zmianę aplikacji na inną - android: c:geo, geooh GO (płatna) , iPhone: cachly (płatna). Działają o wiele lepiej i mają więcej przydatnych funkcji, których nie posiada oficjalna aplikacja (mimo sugestii zgłaszanych od lat) Co prawda jest komunikat, że HQ pracuje nad naprawą aplikacji, ale kiedy to zrobią, nie wiadomo. Edited November 3 by ru.beus 1 Quote Link to comment
Recommended Posts