krzkrz201 Posted August 18 Share Posted August 18 Witam, taki przypadek: Mam konto podstawowe i jak zaloguję się na komórce, to część skrytek oznaczonych na szaro nie mogę zalogować, co jest zrozumiałe - nie mam konta Premium. Jeśli zaloguję się do tego samego konta ale na komputerze, to te same szare skrytki, których na komórce nie mogę nawet otworzyć, na komputerze są zielone i mogę je normalnie logować. Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi? Skąd taka różnica? Pozdrawiam, Krzysiek. Quote Link to comment
+ru.beus Posted August 19 Share Posted August 19 Z poziomu oficjalnej aplikacji geocaching masz dostęp tylko do skrytek tradycyjnych (zielone ikonki) o poziomie trudności terenu i zadanie nie większym niż 2/2, oraz do wydarzeń. Pozostałe rodzaje skrytek są dla użytkowników podstawowych niedostępne. Dodatkowo możesz wyświetlić szczegóły (dokładny opis) tylko trzech skrytek dziennie. geocaching.com "zachęca" do wykupienia konta premium - ponieważ urządzenia mobilne stały się głównym narzędziem wykorzystywanym do zabawy. Po zalogowaniu się na stronę internetową te limity znikają i nie masz dostępu, tylko i wyłącznie do skrytek oznaczonych przez właściciela jako premium (prawdziwe premium). 1 Quote Link to comment
krzkrz201 Posted August 19 Author Share Posted August 19 Dziękuję za wyjaśnienie Quote Link to comment
Recommended Posts