Jump to content

FIN: Kuka tekisi kätkön Helsingin Vasikkasaareen ?


Captain Morgan

Recommended Posts

Moi!

 

Meillä saattuu olemaan työporukan kesäpäivä Vasikkasaaressa 10.6. Meitä tulisi paikalle mm. 2 geokätkijää + 2 "wannabe"-geokätkijää.

 

Olisiko joku Helsingin suunnalta halukas tekemään saareen kätkön, jolla voisimme demota geokätkön etsintää näille parille potentiaaliselle uudelle kätkijälle?

 

terveisin, Olli

 

70242_1300.gif

Link to comment

Olen itsekin tehnyt yhden saarikätkön, mutta huomattuani, ettei kukaan siellä käy, olen kyllä ajatellut, ettei se ollut ehkä ollenkaan viisasta. Entäpä kun joku sitten menee sinne ja ei löydä kätköä. Sitten saan veneettömänä ihmetellä, miten pääsisin tarkastamaan ja tarvittaessa huoltamaan kätköni.

 

Eikös meidän tarkoituksena ole kuitenkin laittaa näitä kätköjä sellaisiin paikkoihin, joissa ihmiset voivat käydä ja joihin itsekin pääsemme kätköjämme huoltamaan. Täytyy tietysti olla poikkeuksellisiakin ja vaikeita kätköjä, mutta yksi joka lajia samalla seudulla on riittävästi. Saarikätköjä on jo useampia.

Link to comment

Pari päivää sitten jossain lehdessä oli juttua että lähivuosina Vasikkasaareenkin alkaa kulkea säännöllinen vesibussiliikenne. Viimeistään silloin sinne kannattaa tehdä kätkö, paikalta löytyy monia mielenkiintoisia kohteita, kuten vanhaa ammusvarastoa, sodanaikaisia öljysäiliöiden perustuksia yms. Vanha infrastruktuuri katoaa yllättävän hyvin metsän sisään ja tarjoaa loputtomasti sopivia kätköpaikkoja.

 

70242_1300.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...