Jump to content

FIN: UKK: Mistä saa tilattua Suomeen helpoimmin TB-tägejä..


Captain Morgan
Followers 0

Recommended Posts

Jos muuten joku on TB-lätkiä tilaamassa, voisi tässä viestiketjussa yrittää sopia kimppatilauksistakin, vai? Säästäisi ainakin postikuluissa. On mielestäni aika suolainen tuollaisen lätkän hinta. Ei siinä mitään, voisin yhden joskus tilatakin, kun sattuu olemaan sopiva idea Travel Bugille. Lähden siis tilaukseen mukaan, jos joku (varsinkin täältä läheltä) on joskus tilausta tekemässä. Ei tosin kiirettä, pärjään ilmankin.tongue.gif

 

- I just got lost in thought. It was unfamiliar territory. -

Link to comment

Meidän viimeisimmät läpykät on tilattu tanskalaisruotsalaisilta kätköilijöiltä eli Sannelta & Matsilta (linkki1, linkki2). Heillä oli niitä varastossa reilusti ja veloittivat kappalehinnan lisäksi toteutuneet postikulut vain. Ja toimitus oli nopea. Maksoin suoraan heille tilille. Mutta varmaan kannattaisi jokin suomalainen yhteistilaus ihan Britanniasta tai Jenkkilästä..

 

Sari

Link to comment

Me tilattiin kolme lätkää tuola Global Positioning Systems firmasta. Kalliitahan nuo lätkät ovat, mutta pitihän se laittaa pari omaakin TB:tä liikkeelle.

 

Yksi lätkä on vielä jäljellä, mutta se odottaa vielä jotain hyvää ideaa. Tosta firmasta ainakin lätkät tuli nopeesti kirjattuna kirjeenä about viikossa.

Link to comment

quote:
Originally posted by Captain_Morgan&Family:

Mutta hinta: Price: 66 kr + 10 kr for shipping in Sweden

 

Huh...


 

Niin, hinta per bugi on todella mikä on + todelliset toimituskulut, mutta toimitus oli kyllä todella paljon nopeampi, kuin Englannista.

 

On totta, että tässä voivat ESIMERKIKSI autoilevat kätköilijät säästää muualta tilaamalla pari euroa per bugi ja käyttää sitten rahan ostamalla pari litraa bensaa. Kyse on kai taas siitä, mihin hintaa nyt vertaa...ja missä kohtaa nyt sitten säästää. icon_biggrin.gif

 

Aikooko joku kimppatilauksen tekijä muuten postittaa Suomessa bugit edelleen maksutta ns. hyväntekeväisyysperiaatteella?

Link to comment

quote:
USA:sta on turha yrittää tilata mitään geocaching.com'in kamaa, ne ei toimita Eurooppaan... Kokeiltu on, ja ohjasivat Finger Technologiesille Englantiin...


 

Olen tilannut amerikkalaisia geokolikoita joissa on Groundspeak-leimat ja toimivat kuten travel-bugit. Eli jos kelpaa metallilevyn sijaan vuosiluvulla varustettu geokolikko niin tässä voisi olla myös mahdollisuus. Toimitusaika on todella nopea. Maksavat $4.99 ja viiden toimitusmaksu oli $6.00. Lähettivät muuten minulle yhden ilmaiseksi kun lähetin pari suomalaista eurokolikkoa.

Link to comment

No niin,

 

sain ostettua tutulta yhden tägin, mutta sain eilen muutamia ideoita bugien tehtäviksi, joten pitäisi saada lisää tägejä.. Vieläkö on kiinnostusta kimppatilaukseen? Mä en saa postikuluja ilmaiseksi, mutta jos joku muu saa, niin hyvä niin. Muussa tapauksessa jaetaan postikulut. Mä en oo Intternetin kautta tilannut ikinä mitään, joten kynnys on melkoisen korkea ;)

Link to comment

Minäkään en oikein voi postittaa 'firman piikkiin'. Sinänsä voisin kyllä olla se tilaava osapuoli. Kyllähän täällä Tampereella voisi vaikka sen verran treffata keskustassa, että saa tägit jakoon, jos siis tilaukseen mukaan tulevat ovat täältä päin.

 

Itselle olisi käyttöä toistaiseksi vain yhdelle tägille.

Link to comment

Tuo toinen brittifirma ei hyväksy American Expressiä (ainoa luottokorttini), eikä toisen firman linkki toimi, enkä saanut selvää käykö kortit saksalaiseen ja hollantilaiseen firmaan. Huonolta näyttää. :huh:

 

Edit: No nyt pääsin sen toisenkin brittifirman sivuille, vaan eipä ole AMEXin logoa sielläkään. ;)

Edited by Divine
Link to comment

Quote:"...enkä saanut selvää käykö kortit saksalaiseen ja hollantilaiseen firmaan."

 

Tuo hollantilainen firma toimittaa tavaraa ymmärtääkseni vain laskulla. Tilasin sieltä yhden bugin viime viikolla ja se piti ainakin maksaa hollantilaiselle tilille.

Yhden tägin hinta oli 7 euroa (sis. postikulut).

 

Voisin tilata tägejä sieltä muillekin, jos kukaan ei keksi muuta parempaa/halvempaa vaihtoehtoa. Pystyisin todennäköisesti myös postittamaan tägit ilman lisäkuluja.

 

;)

Link to comment
Tuo hollantilainen firma toimittaa tavaraa ymmärtääkseni vain laskulla. Tilasin sieltä yhden bugin viime viikolla ja se piti ainakin maksaa hollantilaiselle tilille.

Joo, toimittavat vain laskulla. :huh:

 

Heidän nettisivuilla ehdoissa kyllä lukee, että "Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland, tenzij op deze website anders is aangegeven.". Se tarkoittaa, että eivät toimita kuin Hollantiin, ellei sitä ole siellä nettisivuilla erikseen mainittu. En löytänyt erillistä mainintaa siitä, joten en ole varma mikä käytäntö on, jos kuitenkin ovat Suomeenkin jotakin lähettäneet ;). Varmaan kannattaa kysyä heiltä! ;)

Link to comment
Heidän nettisivuilla ehdoissa kyllä lukee, että "Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland, tenzij op deze website anders is aangegeven.". Se tarkoittaa, että eivät toimita kuin Hollantiin, ellei sitä ole siellä nettisivuilla erikseen mainittu. En löytänyt erillistä mainintaa siitä, joten en ole varma mikä käytäntö on, jos kuitenkin ovat Suomeenkin jotakin lähettäneet ;)

Tilasin itse asiassa tägin hollantilaiseen osoitteeseen, joten nettisivuilla oleva tieto pitänee paikkansa ;) . Minulla on myös tili hollantilaisessa pankissa, josta oli apua maksun kanssa :huh: .

 

Firma oli muuten todella nopea toimituksen kanssa - tavara tuli postin mukana heti seuraavana päivänä. Erittäin hyvää palvelua :P

Link to comment

Mukavaa, jos Gemmatic viitsii ryhtyä kimppatilaajaksi. Tägithän voi sitten maksaa suoraan hänen (suomalaiselle) tililleen.

 

Voisin kaiken varalta tilata sittenkin kaksi, ettei heti harmita, jos uusia ideoita tulee.

 

Jos nyt oikein tulkitsin, niin tuleva tilaus voisi näyttää tällaiselta:

 

Divine 2

p&k+a 2

hippihiiri 3

Erwast 2-3

Korian Cacher 1-2

 

Kiinnostusta yhteistilaukseen ovat aiemmin osoittaneet ainakin myös Captain Morgan ja Kettu.

Link to comment

Kysyin hollantilaiselta firmalta onko heillä jotain toimitusrajoituksia tms. Ei kuulemma ole - tägejä voi tilata niin monta kuin tarvitsee (tosin joulun alla toimitusaika voi olla hiukan pidempi kuin normaalisti). Sain myös 50 sentin alennuksen per bugi eli yksi tägi maksaa siis nyt 6.50 euroa.

 

Olen lähdössä Hollantiin joulukuun 19. päivä, joten voisin hankkia ne tägit siellä ollessani ja tuoda ne mukanani Suomeen (jolloin hollantilaisen kaverini ei tarvitse lähettää niitä erikseen Suomeen - säästyy postikulut). Palaan matkalta tammikuun 5. päivä, jonka jälkeen voin postittaa tägit eteenpäin uusille omistajille :o . Voin tietysti postittaa niitä Hollannistakin, jos joku haluaa kiireesti omansa, mutta silloin joudun valitettavasti lisäämään hintaan postikuluja :lol: .

 

Jos se on kaikille ok, että minä tilaan bugit, niin sovittaisiinko miten maksut ym. hoidetaan? Mikä olisi paras ja sujuvin tapa? Maksu tilille johonkin tiettyyn päivään mennessä ja bugit tilaukseen sen jälkeen vai miten? :D

Link to comment
...Olen lähdössä Hollantiin joulukuun 19. päivä, joten voisin hankkia ne tägit siellä ollessani ...

Kannatettava tarjous, minä ainakin jaksan odottaa, varmaan kannattaisi asettaa päivämäärä johon mennessä annetaan sitovat tilaukset . Etukäteismaksu kuulostaa vähintäänkin reilulta (+postikulut!). Lienee kätevintä/riittävän turvallista jos meilaat tilinumeron tilaajille.

Link to comment

Maksetaan etukäteen tilille. Jos tägit ovat rantautumassa Tampereen alueelle, voimme tarvittaessa toimia lähetteinä Tampereelta pk-seudulle. Saamme hienon välitysketjun luotua, toivottavasti emme jää virkavallan haaviin kun kamaa kuljetetaan anonyymeille nimimerkeille Hollannista. :huh:

Edited by p&k+a
Link to comment

Heh, kohta on Suomi täynnä Travel Bugeja, kunhan kaikki nämä vuodenvaihteeksi tilatut TB:t päästetään irti. ;) Sitten siirtelemme toistemme ötököitä pitkin poikin suomenniemeä... ei kenellekään muulle tule mieleen metafora tarttuvista taudeista? :huh:;)

 

Hauskaa joka tapauksessa, että innostusta on riittänyt. Kiitoksia etukäteen Gemmaticille vaivannäöstä!

Link to comment

Ajattelin ilmoittaa, että kaikki 34 tägiä on nyt tilattu. Melkoinen määrä :)

Odottelen tägejä saapuvaksi n. viikon sisällä, kun on nuo pyhäpäivät tuossa välissä.

 

Kiitos kaikille nopeista maksuista ja luottamuksesta :)

 

Hauskaa joulua ja riemukasta uutta vuotta! (tai kuten Hollannissa sanotaan: Prettige Kerstdagen & Gelukkig Nieuwjaar) :)

Link to comment

Tägi päivitys 2:

 

Bugit ovat saapuneet Suomeen :D. Käsimatkatavaroiden läpivalaisussa olin havaitsevinani hienoisen hymyn virkailijan kasvoilla, mutta tulli täällä Suomen päässä ei ollut tuomisistani kiinnostunut :D.

 

Unohdin tuon huomisen pyhäpäivän, joten en pääse postiin postittamaan tägejä ennen kuin keskiviikkona. Tägit ovat kuitenkin pakattuina kirjekuoriin ja valmiita matkaamaan määränpäihinsä heti, kun se on mahdollista :(.

Edited by gemmatic
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...