Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Captain Morgan

FIN: TÄRKEÄ: Kätkön laittaminen takaisin piiloon

Recommended Posts

Tässä TODELLA TÄRKEÄÄ asiaa:

 

Kävin eilen etsimässä erästä reissuötökkää Divinen Haulitorni-kätköstä. Yllätyksekseni koko kätkö oli hävinnyt. Soitin Divinelle kertoakseni ikävän uutisen, mutta puhelun jälkeen päätin vielä kerran tarkistaa asian - ja löysinkin kätkön yllättäen noin 5-6 metriä alkuperäisestä paikasta! Lisäksi selvisi että kätkö oli jo väärin asetettu takaisin siinä vaiheessa kun löysin sen ensimmäisen kerran...

 

Kun löydätte kätkön, laittakaa se takaisin JUURI SINNE, missä se oli. Ja jos näyttää siltä että kätkö on liian näkyvässä paikassa, tai aivan liian vaikeassa paikassa, ottakaa yhteys kätkön omistajaan, jotta hän voi tarkistaa että kätkö on siellä mihin hän sen alunperin laittoi.

 

Haulitorni ei todellakaan ole ainoa, mutta ehkä räikein esimerkki kätkön siirtymisestä. Olen huomannut omien kätköjeni kohdalla pientä mutta löytämisen kannalta ihan merkittävää liikkumista. Jos kätkö on kolossa mutkan takana näkymättömissä, laita se sinne takaisin. Jos edessä on näköesteenä irtokivi, laita se takaisin.

 

Äläkä laita ylimääräistä naamiointia, ainakaan ilmoittamatta siitä kätkön omistajalle. Joskus ylimääräinen naamiointi esim. risuilla voi olla paikallaan, jos kätkö on todella näkyvästi esillä ja pelkäät myös geojästien löytävän saman kätkön. Mutta siinä tapauksessa muista aina ilmoittaa asiasta kätkön omistajalle!

 

70242_5900.gif

 

[This message was edited by Captain_Morgan&Family on October 06, 2003 at 10:24 PM.]

Share this post


Link to post

Pari-kolme viikkoa sitten kävin katsomassa Tampere €uro Swap kätköämme ja se oli silloin hieman eri paikassa, mutta paljon näkyvämmällä paikalla kuin se alunperin olimme laittaneet. Eipähän vielä ainakaan ole geojästit käyneet tyhjentämässä pankkia icon_smile.gif.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...