Jump to content

FIN:Medianäkyvyyttä


kalman

Recommended Posts

Mikkelin Ammattikorkeakoulun mediatekniikan opiskelijat tekevät pienryhmätyönä geokätköilyinsertin joka kuvataan ensi viikon lauantaina. Juttu tulee ulos CampusTV:ssä ties milloin ja ties millaisessa muodossa, joskus lopputalvella tai alkukeväällä kuitenkin.

 

Ilmoittelen tässä ketjussa kun tiedän tarkemmin lähetysajankohdan.

paikka on kuitenkin www.campustv.fi

 

terv.

 

Paavo Nikkilä

MAMK Tieto- ja Mediatekniikka

aka

PaavoN

Link to comment

OIVA goes geocaching

 

Turun ammatti-instituutin opiskelijaportaali OIVA on harrastanut hutkivaa journalismia geokätköilyn suhteen. Kirjoitin pitkän tajunnanvirran, josta verkkotoimituksen sihteeri Kirsti sitten työsti nyt nähtävillä olevan lopputuloksen:

 

Linkki suoraan artikkeliin.

 

Käykää vilkaisemassa ja kertokaa muillekin. -lubin nimimerkki on kirjoitettu väärin, mutta tästä on jo huomautettu ... ;-)

 

Oivaan pääsee myös TAI:n pääsivulta sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

Link to comment

Saimme tänään Kaupunkilehti Vartin toimittajalta Teppo Ovaskaiselta haastattelukyselyn Kivenalla-geokaupan info-osoitteeseen. Koska hän hakee nimenomaan pääkaupunkiseutulaista geokätköilijää lupasimme välittää viestin tänne. Haastattelu olisi tarkoitus järjestää jo tulevana viikonloppuna tai viimeistään ensi viikon alkupuolella.

 

Jutun tarkoitus on yksinkertaisesti esitellä lajia, kertoa mistä on kyse. Jos mahdollista, olisin halukas jo tänä viikonloppuna lähtemään kuvaajan kanssa mukaan reissulle!

 

Teppo Ovaskainen

Kaupunkilehti Vartti (www.vartti.fi)

teppo *piste* ovaskainen *ättä* myy *piste* helia *piste* fi

050-5976184

--

Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

Link to comment

Saimme tänään Kaupunkilehti Vartin toimittajalta Teppo Ovaskaiselta haastattelukyselyn Kivenalla-geokaupan info-osoitteeseen. Koska hän hakee nimenomaan pääkaupunkiseutulaista geokätköilijää lupasimme välittää viestin tänne.

Haastateltava on kuulemma löytynyt. Hyvää kätköilyreissua sekä haastateltavalle että haastattelijalle! :D

 

-- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

Link to comment

Saimme tänään Kaupunkilehti Vartin toimittajalta Teppo Ovaskaiselta haastattelukyselyn Kivenalla-geokaupan info-osoitteeseen. Koska hän hakee nimenomaan pääkaupunkiseutulaista geokätköilijää lupasimme välittää viestin tänne.

Haastateltava on kuulemma löytynyt. Hyvää kätköilyreissua sekä haastateltavalle että haastattelijalle! :anibad:

 

-- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

 

Lähetin sähköpostia toimittajalle, että jos muut eivät ole ilmoittautuneet niin tulepa tekemään juttu. Lauantaina klo 10 aloitimme. Esittelin toimittajalle ja valokuvaajalle 2 omaa kätköäni siten, että iskin toimittajalle gepsin käteen, neuvoin lyhyesti miten homma toimii ja käskin etsiä. Reportteri vastusteli ensin hieman, mutta innostui kovasti jo toisen kätkön kohdalla. Lopuksi vein kaksikon katsomaan TeamHopon Vettä ja Betonia-kätkön toteutusta. Sielläkin annoin heidän etsiä rauhassa kunnes luovuttivat. Näytin kätkön heille, ja molemmat totesivat jotta "no nyt ymmärrän miksi tämä homma kiinnostaa". Lupasivat olla spoilaamatta kätköjen yksityiskohtia.

 

Toimittaja, joka kertoi olevansa opiskelija työharjoittelussa tuntui innostuvan harrastuksesta ja sanoi että lehden pitäisi ilmestyä 4.4.2007. Ei kun sitä vaan sitten odottelemaan, ja toivomaan että lehtijuttu antaisi ihmisille tietoa ja virikkeitä tästä harrastuksesta.

 

(posting: Groundspeak + haksu10)

Link to comment

Toimittaja Inka Achte otti yhteyttä. Löytyisikö täältä sopivaa aktivistia haastateltavaksi nuortenohjelmaan.

 

Hei,

 

Sain yhteystietosi erään geokätköilysivuston kautta.

 

Kirjoitan, koska etsiskelen Summeri-nuortenohjelmaan haastateltavaksi

ja

kuvattavaksi

nuorta kyseisen lajin harrastajaa. Olisinkin tiedustellut, vieläkö

harrastat geokätköilya ja jos, niin

kuinka aktiivisesti? Entä kiinnostaisiko sinua kertoa lajista

lyhyessä

tv-jutussa?

 

Ystävällisin Terveisin

 

Inka Achté

Toimittaja

YLE Nuortenohjelmat

Puh. 040 710 4855

Link to comment

Ehkä. Olen kaverini kanssa aloittanut harrastuksen tämän vuoden alussa, ja olemme melko aktiivisia kätköilijöitä.

Olen -93 syntynyt ja kaveri MaRmOrI -94. En halua, enkä pysty lyömään mitään vielä lukkoon, ja eihän kaikki riipu pelkästään meistä.

Link to comment

Geokätköily on minun osaltani ollut reilun vuoden ajan lähes nollassa, kun lentoharrastus kipusi takaisin ykkösharrastukseksi.

 

Tänään tuuli oli liian voimakasta mielekkääseen lentämiseen moottoroidulla varjoliitimellä ja niinpä kävin pitkästä aikaa taas kätköä etsimässä. Oikein mukavasti sujuneen kätköilylenkin jälkeen innostuin kirjoittamaan ilmailu-aiheiseen blogiini jutun "Geokätköilyn perusteet ilmailijoille".

Link to comment

Sain tässä käteeni vanhan (viime perjantain tai jotain) KMV-lehden (Kuorevesi-Mänttä-Vilppula), ja heti ekalla sivunkäännöllä silmiin sattui PateRan kätköilyesittely. Eli PateRa jo toista kertaa samassa lehdessä ja on juttujen ansiosta alueella alkanut vaikuttaa uusia kätköilijöitäkin. Eli ei kun lehti käteen HYVINvarustetusta lehtikioskista. Hyvä näin!

Link to comment

Siltä varalta ettei joku seuraa Geocache.f foorumia:

 

Hyvät goekätköilijät!

 

Haluaisin tehdä jutun kiehtovasta harrastuksestanne. Jos asut Pohjanmaalla, mieluusti lähellä Kristiinankaupunkia, tai etsit kätköä täältä päin, ole ystävällinen ja pirauta/lähetä viesti!

 

Terveisin,

Paula Sallinen

Pohjalainen

p. 050 330 6977

paula.sallinen@pohjalainen

Link to comment

Satakunnan Kansassa 16.5.2007 "geokätköilymaisteri" (nykyisin jo lisensiaattityön tehnyt) Pirita Ihamäki käy toimittajan kanssa etsimässä Ruosniemen Frezzaa. Pirita ei näköjään ole logannut löytöä Geocaching.comiin eikä lehtijutusta käynyt ilmi, löytyikö kätkö. Jutussa väitetään geokätköilyn olevan etenkin 50-vuotiaiden miesten mieleen. Kuinkahan ison otoksen todistusvoimalla tuohon on päädytty? Geocache.fin gallupissa ikäkysymykseen vastaajia on toistaiseksi 53 ja siellä ikäjakauma on painottunut alle 45-vuotiaisiin. Yli 45-vuotiaita on 20 %.

 

Mielenkiintoisin tieto tuon päivän lehdessä oli, että Porin kaupunki suunnittelee juhlavuoden (450 v.) kunniaksi ainakin kolmea geokätköilyyn tai lodjaukseen liittyvää projektia. Otsikkona lehtijutussa: Pori-koodi haastaa Da Vincin. Ideana on tutustuttaa aarteenetsijöitä Porin paikallishistoriaan. Yksi projekteista on Juhana-herttuan aikakapseli. Tästä on juttua Promenadi.netissäkin:

Porin koululaisia jekutetaan juurilleen uusin tekniikoin. Aikakapseli kuulostaa aika kivalta ja siihen voi osallistua ilman gepsiäkin.

 

Anneli

Link to comment

Me esitellään lajia Nelosella Ulkona-ohjelmassa 18.7. klo 19:50

Nyt vain jännitetään ettei ihan pahasti nolattua itseämme..

Hienostihan tuo meni! Hyvän kätkön olitte lisäksi löytäneet esiteltäväksi. Oliko etukäteen harjoiteltu vai etsittiinkö ihan oikeasti vasta ohjemaa tehtäessä ja sattuiko kohdalle ihan vain arpomalla noin hyvin laadittu jemma? ;-) Taustahäly hiukan tuli puheäänien päälle mutta se on televisioyhtiön moka eikä teidän! Onnitukset!
Link to comment

Kiitoksia-kiitoksia! Itse sitä aina suhtautuu tämmöisiin paljon kriittisemmin.. :lol:

 

Matskua kuvattiin yli kahden tunnin verran eli monta tärkeää juttua geokätköilystä jäi pois (esim. kaikkien ikäryhmien harrastus, paperiton kätköily ja se ettei kätköilyllä saa jättää luontoon/rakennuksiin pysyviä jälkiä), mutta aika monta oleellista asiaa olivat saaneet leikattua mukaan.

 

Mirrelle ei ollut omaa mikrofonia, joten sen takia erityisesti hänen puheensa ei kunnolla kuulunut.. :unsure:

 

Kätköily oli täysin lavastettu tilanne, sillä olimme itse löytäneet kätkön aiemmin. Toimittaja pyysi viemään heidät mielenkiintoiselle kätkölle ja toisaalta olisi myös ollut aika noloa, jos olisimme (normaaliin tapaan :lol:) joutuneet etsimään kätköä tuntitolkulla..!

 

Ne, jotka eivät jaksoa nähneet ja haluaisivat sen nähdä, löytävät sen lähitulevaisuudessa (huomisesta lähtien?) täältä: http://www.nelonen.fi/ULKONA/2007/jakso_70.htm

Edited by Murre&Mirre
Link to comment

Ei itse asiassa kysytty, pitkälti sen takia, että aikataulu oli pirun nopea. Ohjelma pistettiin purkkiin pari päivää yhteydenoton jälkeen. Emme myöskään sen takia paljastaneet ohjelmassa kätkön nimeä tai paikkaa missä kätköilimme (paikkahan ei todellisuudessa ollut Tapiola). Ne, jotka eivät kyseistä kätköä ole vielä löytäneet, tuskin tämän lyhyen kerran esitettävän ohjelman takia saavat tästä lisävihjettä. Samanlaista metsää ja puunrunkoja kun on joka paikassa. Myös samankaltaisia kätkötoteutuksia on useita.

Link to comment

Tuonnehan oli saatu edustavia kätköilijöitä esiintyymään. Ja kätkökin löytyi

ennenkun kamera hyytyi... :anibad:

 

Vaikka kätkön niemeä ei sanottu sen saa kyllä helposti selville. :laughing:

 

Nojuu, ei se kovin vaikeaa ole, kun tarkkasilmäinen näkee kätkön GC-koodinkin...

Googlekin löysi sopivilla hakusanoilla yhden ja vain yhden sivun.

Link to comment

Nojuu, ei se kovin vaikeaa ole, kun tarkkasilmäinen näkee kätkön GC-koodinkin...

Googlekin löysi sopivilla hakusanoilla yhden ja vain yhden sivun.

 

No, ohjelman kohderyhmän satunnainen katsoja, joka ei vielä lajia harrastaja, tuskin tätä "tajuaa" tai osaa googlettaa. Se olisi vain itsensä huijaamista. Tuskin tämä kovin monen kyseisen kätkön etsijän kokemusta "spoilaa" ja onneksi Suomessa on jo nelisentuhatta muuta kätköä vielä etsittäväksi... :laughing:

 

Kyllä se vähän arvattiinkin, että meni ohjelma miten vain, niin jotain sanomista siitä tulee kriittiseltä kätköily-yhteisöltä. Tavoitteenamme oli käydä mahdollisimman mielenkiintoisella ja hienosti toteutetulla kätköllä lähialueella ja saada sitä kautta mahdollisimman moni kiinnostumaan lajista. Täysin lajia tuntemattomat ovat tulleet ihmettelemään, että noinko mielenkiintoisia kätköjä sitä löytyy lähimetsistä!

Link to comment

Minun mielestäni ohjelma oli hyvä ja en olisi huolissaan spoilaantumisesta. Pikemminkin oli hienoa näyttää noin hyvin tehty kätkö :anibad:. Toivotaan, että saamme jälleen julkisuuden myötä uusia harrastajia.

Kritisoijat voivat sitten seuraavalla kerralla vapaaehtoistua haastateltaviksi :laughing:.

Link to comment

Eipä tuo ohjelma etsijän kannalta kätköä todellisuudessa spoilaakaan. Vastaavia kätköjä on muitakin ja pidättymällä tekemästä googlehakua jännityksen pystyy kyllä säilyttämään. Mielestäni on kuitenkin aina korrektia kysyä kätkön tekijältä lupa sen esittelyyn ohjelmassa tai artikkelissa. - Tai sitten tehdä journalistista tarkoitusta varten oma kätkö.

 

Eräässä toisessa ohjelmassa totaalisesti spoilattiin omistajan lupaa kysymättä seikkailukätkö, jonka laatimiseen tekijä oli nähnyt todella paljon vaivaa. Vaikka kätköt eivät tekijänoikeudellista suojaa nautikaan, olisi toivottavaa että niiden laatijoiden työpanosta kunnioitettaisiin kun harrastusta esitellään tiedotusvälineissä.

Link to comment

Murren ja Mirren pätkä herätti varmasti kiinnostusta lajia kohtaan, hieno juttu!

Mikkozzz:n mainitsema taannoinen spoilaus ärsytti täälläkin, ohjelmaa hieman erilailla editoimalla olisi voitu pitää jännitystä yllä näyttämättä ihan kaikkea.. No, ollutta ja mennyttä, mutta seuraavat mediassa kätköilijät, pyytäkää ihmeessä juttu nähdäksenne / luettavaksenne ennen julkaisua, jos aikataulu sen suinkin sallii. Sillätavoin jutun sisältöön ja painotuksiin pystyy vaikuttamaan vielä jälkikäteenkin.

Ja kyllä, mekin olemme tarjoutuneet vapaaehtoisiksi erästä haastattelua varten, mutta sillä kertaa ei tärpännyt.

Link to comment

Eipä tuo ohjelma etsijän kannalta kätköä todellisuudessa spoilaakaan...

Juuri näin, tässä ohjelmassa selviydyttiin todella vähällä "spoilauksella".

 

Eräässä toisessa ohjelmassa totaalisesti spoilattiin omistajan lupaa kysymättä seikkailukätkö, jonka laatimiseen tekijä oli nähnyt todella paljon vaivaa. Vaikka kätköt eivät tekijänoikeudellista suojaa nautikaan, olisi toivottavaa että niiden laatijoiden työpanosta kunnioitettaisiin kun harrastusta esitellään tiedotusvälineissä.

 

Kuvittelen tietäväni mihin tässä viitatataan, ja siinä tapauksessa tiedän myös senkin että kätköijlijät toimivat hyvässä uskossa ja "metsässä" oli toimittajan kanssa yhteisymmärrys että tätä ja tätä ei sitten voi näyttää. Sitten kun tuli telkkarista ulos niin olikin suorastaan järkytys... Eli vastaisuuden varalta suosittelen, että pitäisi vaatia että saa nähdä lähes valmiin tuotoksen ennenkun se päästetään julkiseen levitykseen ja on vielä mahdollista puuttua lopulliseen muotoon.

 

Toimittajaa varten tehty kätkö on kyllä hyvä ajatus sekin, mutta lyhyellä varoitusajalla ei helposti saa aikaan mitään hienoa. Hyvä puoli siinä on että paikan voi valita vapaasti miettimättä menisikö tarkistuksesta läpi. Tarkoitin tässä lähinnä muiden kätköjen reviirejä, sopimattomaan paikkan pilotetun kätkön julkinen esittäminenhän ei olisi kenenkään edun mukaista.

Edited by lq
Link to comment

Esiintymisestä medioissa saisi jo oman säikeen, mielenkiintoinen aihe.

 

Yksi tapa on viedä toimittaja omalle kätkölle. Käytin sitä taannoisessa radiojutussa. Radiossa tosin spoilaantumisvaara on paljon pienempi. Kun toimittajalle antaa gepsin käteen ja hän voi itse etsiä jemmaa, saa hän omakohtaisen käsityksen harrastuksesta.

 

Ja muuten, mielestäni kätköily-yhteisö on harvinaisen joviaalia porukkaa - kriittisyyttä esiintyy hyvin vähän, varsinkin turhanaikaista nipottamista.

Kyllä se vähän arvattiinkin, että meni ohjelma miten vain, niin jotain sanomista siitä tulee kriittiseltä kätköily-yhteisöltä.
Link to comment

Esiintymisestä medioissa saisi jo oman säikeen, mielenkiintoinen aihe.

 

Yksi tapa on viedä toimittaja omalle kätkölle. Käytin sitä taannoisessa radiojutussa. Radiossa tosin spoilaantumisvaara on paljon pienempi. Kun toimittajalle antaa gepsin käteen ja hän voi itse etsiä jemmaa, saa hän omakohtaisen käsityksen harrastuksesta.

 

Ja muuten, mielestäni kätköily-yhteisö on harvinaisen joviaalia porukkaa - kriittisyyttä esiintyy hyvin vähän, varsinkin turhanaikaista nipottamista.

Kyllä se vähän arvattiinkin, että meni ohjelma miten vain, niin jotain sanomista siitä tulee kriittiseltä kätköily-yhteisöltä.

 

Toimittajan olen kerran vienyt omalle kätkölleni minäkin, lisäksi piilotimme toimittajan ja parin kätköiljäkaverin kanssa uuden purkin lähistölle. Tuo piilottaminen voi myös kiinnostaa joitakin uusia harrastajia.

 

Ei minun mielestäni kätkö spoilaantunut juurikaan ja vahinko se olisi ollutkin, oli kokolailla suuritöisesti piilotettu ja sikäli poikkeaa erinomaisen positiivisesti perinteisestä 'purkki kiven alle ja kätkö on valmis' jemmoista.

 

Sanomistahan aina tulee mutta yritetäänpä ottaa palaute kehittävänä ja kääntää se positiiviseksi.

Link to comment

Hieman ihmetyttää tuo Ulkona-ohjelman arvostelu. Eihän tämä hassu harrastuksemme voi noin kuoleman vakavaa olla, mitä siitä vaikka yksi kätkö vähän spoilaantuu jäähän niitä vielä melkoisesti löytymättäkin. Hyvää mainosta kätköilylle. KIITOS Murre &Mirre! :rolleyes:

Link to comment

Hieman ihmetyttää tuo Ulkona-ohjelman arvostelu.

En minä tuosta langasta löydä mitään muuta Ulkona -ohjelmaan kohdistuvaa arvostelua kuin oman kommenttini siitä että toisen ihmisen käden ja hengen työn esittelylle olisi korrektia kysyä asianomaisen suostumus. Kokonaisuutena ohjelma oli hyvin toteutettu, kun niin paljon asiaa oli puristettu 10 minuuttiin.

Eihän tämä hassu harrastuksemme voi noin kuoleman vakavaa olla, mitä siitä vaikka yksi kätkö vähän spoilaantuu jäähän niitä vielä melkoisesti löytymättäkin.

Suurin osa edellisissä viesteissä esitetystä arvostelusta kohdistuu viime syksyiseen JOX -ohjelmaan, jossa totaalisesti spoilattiin kätkö, joka oli vaatinut tekijältään todella paljon työtä ja suunnittelua. Kyllä sellaisen kätkön spoilautuminen on hyvin ikävää tekijän (ja etsijöiden) kannalta. Miltä sinusta tuntuisi, jos jossakin ohjelmassa olisi yksityiskohtaisesti esitelty Almost Impossible? Tekijälle etukäteen ilmoittamatta ja ennen kuin kukaan olisi ehtinyt sitä edes löytää? Jos spoilauksen kohteena on tavanomainen kiven tai sillan alla kätkö, niin eipä siitä juuri vahinkoa ole saavutettuun hyötyyn nähden.

 

Toimittajan lupauksista huolimatta sovittuja asioita ei ollut leikattu kyseisestä ohjelmasta. Ohjelman tai artikkelin ennakkotarkistus on kaunis ajatus, mutta ei aina mahdollinen toimituksellisten aikataulujen takia. lq:n kertoman perusteella kannattanee varautua siihen että kaikki minkä toimittaja näkee, kuulee ja kuvaa, hän myös kertoo ja esittää :rolleyes:

 

Nopean, erikoisen ja siirreltävän pikakätkön journalistille esiteltäväksi saa nikkaroitua liittämällä linnunpöntön vaateripustimeen. Purkki pöntön sisälle ja viritys roikkumaan kuusen oksaan. Eiköhän siitä irtoa jutun juurta yhden tai useammankin toimittajan tarpeisiin :P

Link to comment

... kaikki minkä toimittaja näkee, kuulee ja kuvaa, hän myös kertoo ja esittää ...

Ja vielpä oman näkökulmansa ja filtterinsä läpi, ikuisesti muistan erään lehtijutun (vuosia sitten, ei liity kätköilyyn) jossa paikallislehden toimittaja tahattomasti? vääristeli asioita ja vaihtoi lausuntoja sattumanvaraisesti henkilöltä toiselle.

Link to comment

Keskiviikon 25.7.2007 Iisalmen Sanomissa on keskiaukeamalla reilun 1,5 sivun mittainen juttu geokätköilystä. Jutussa geokätköilyä esittelee Angelwing5 ja myös rp55:ttä on haastateltu. Asiallinen juttu, todella hyvää mainosta harrastuksellemme. Kiitos ja kumarrus Angelwing5 ja rp55!

 

Anoppi kertoi lehtijutusta suurinpiirtein näin: "Tämän päivän Iisalmen Sanomissa on juttu siitä biokätköilystä." :o

Edited by Jarom
Link to comment

Ehkä lehtijuttukin käsitteli kätköilyä esimerkiksi rakkaan itäisen naapurikansan kuljetusyrittäjien käyttämän levähdyspaikan lähellä. Tälläisestä kätköstä esimerkkinä GCYZHK jonka hakeminen oli (paikka vaihtunut) todellista biokätköilyä :o

 

EDIT: korjattu hieman kätkön biokätköilymahdollisuuksia

Edited by pailakka
Link to comment

Mediajulkisuutta kai tämäkin. Hyvinkäällä ilmestyvässä kaupunkilehti Vartissa oli kirjoitus siitä missä sijaitsee Hyvinkään 0-piste. Kirjoituksen viimeisessä kappaleessa Pekka Kasurinen kirjoittaa seuraavasti: "Muuten - paikkakuntien välimatkapisteissä on melkein kaikissa kätköharrastajien kätkö eli on oletettavissa, että sellainen löytyy myös Hyvinkään aseman tienoilta. Sinne vaan tonkimaan sillan alle sitä pientä purkkia, jossa on niitä mielenkiintoisia esineitä."

Saas nähdä lisääntyykö Hyvinkäällä ns. sillanalus miehet. <_<

Link to comment

Tämän päivän Hesarissa (10.8.2007) sivulla A5 on esitelty eräs geokätkö, kuitenkaan itse kätköä mainitsematta. Muistaako joku muukin logganneensa kyseisen kätkön? (nimeä ei saa paljastaa!)

 

Juu lokattu on ja oli muuten neljäs löytämäni kätköpurkki !!

 

Mitenkäs nimen paljastaminen olisi haitallista ??

Link to comment

Tämän päivän Hesarissa (10.8.2007) sivulla A5 on esitelty eräs geokätkö, kuitenkaan itse kätköä mainitsematta. Muistaako joku muukin logganneensa kyseisen kätkön? (nimeä ei saa paljastaa!)

Tuttu paikka, vaikka kuvakulma ei kerro kätköily-ympäristöstä ihan kaikkea :o

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...