Jump to content

FIN: Suomalaisten tekemiä kätköjä Euroopassa?


Stargher

Recommended Posts

Itse olen täysin suomalainen ja asun toistaiseksi Hollannissa. Minulla on kaksi kätkettyä kätköä Hollannissa: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.asp?ID=53775 ja http://www.geocaching.com/seek/cache_details.asp?ID=45958 . Jos aiot vain kätköjen perässä matkustaa, suosittelen lämpimästi Hollantia maana icon_cool.gif. Kätkötiheys on korkeinta Euroopassa ja ne ovat laadultaan yleisesti ottan mielestäni oikein hyviä ja vahtelevia, muun muassa paljon haastavia puzzle-kätköjä (noin puolet kätköistä taitaa olla multicacheja). Mitä minä olen käynyt, niin heti Belgian ja Saksan puolella näyttävät kätköt olevan selvästi huonolaatuisempia ja niissä on myös paljon vähemmän sisältöä ja haastetta.

 

Joillakin kätkösivuilla on selostukset vain hollanniksi icon_frown.gif, mutta antavat varmasti englanninkielisen version sitä pyytäessä. Mm. tämä kätkö on äänestetty Hollannin parhaimmistoon: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?ID=40297 , se on Den Haagin lähellä rannikkolla. Tämä on valitettavasti vain hollaniksi, mutta voin kyllä itsekin kääntää sitä jos tarvetta tulee ja Pine Team ei siihen suostu icon_smile.gif.

Link to comment

quote:
Originally posted by Stargher:

Itselläni on suunnitelmissa eräs kätkö Eurooppaan...


 

Nyt vähän jarrua... tää on sivulta Cache Listing Requirements/Guidelines

 

"Placing caches on vacation is unacceptable and these caches will not be approved on the web site. As the cache owner you are obligated to be in a position to manage your caches, and caches placed on vacation require someone else to maintain them for you. Please be responsible."

 

70242_1300.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...