Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Captain Morgan

FIN: Moi suomalaiset !

Recommended Posts

Moi!

 

Hienoa, nyt voidaan keskustella vapaasti myös omalla äidinkielellä! Tuolla "Allnations" foorumilla suomenkieli tuntui vähän oudolta...

 

Itse olen nyt keskustellut monista asioista sähköpostitse suomalaisten geokätkijöiden kanssa, mutta välillä tuntuu että meilit menee vanhan toistoksi, niin siinäkin mielessä tällainen foorumi on parempi kuin meili.

 

Samoin joukossamme on muutamia kouluikäisiä kätkijöitä, joille englannin kieli tuottaa tuskaa. Foorumin kautta hekin voisivat keskustella geokätkennästä isomman porukan kanssa.

 

terveisin, Olli

 

[This message was edited by Captain_Morgan&Family on January 29, 2003 at 02:45 AM.]

 

[This message was edited by Tahu Nuva on October 30, 2003 at 06:38 AM.]

Share this post


Link to post

Hei

Onko kukaan tilaamassa Travel Bugeja?

Olisin kiinnostunut kimppakaupasta, minulla kun ei ole luottokorttia niin ulkomainen kaupankäynti on hieman hankalaa. Ehkä Geocoin (Suomeksi georaha, geopoletti?) voisi myös kiinnostaa.

Share this post


Link to post

En vielä ihan tähän hätään oo tilaamassa. Ajattelin kyllä liittyä premium-jäseneksi tässä jossain vaiheessa ja samalla voisi tilata niitä travelbug -lätkiäkin.

 

Toisaalta, jos aion TB:n laittaa liikkeelle, pitäisi minun siihen keksiä ensin kunnon idea. Ja kun en oo noita kätköjäkään itse vielä kuin yhden laittanut, niin ehkä keskityn siihen nyt tässä vaiheessa... Katsellaan.

 

- All you need is a sick mind and a healthy body. -

Share this post


Link to post

Onkin yllättävän suomalaispainotteinen tämä foorumi. Saadaankohan joskus vielä kokonaan omakin palsta...

Share this post


Link to post

Mietin ihan samaa, mutta eiköhän noi ruåtsalaiset tuosta heräile, kun kevät saapuu ja kätköt alkaa sulaa. Nyt on varmaan vaan aktiivisimmat liikkeellä. Niillä on yli viisinkertainen määrä kätköjä Suomeen verrattuna, joten voisi hyvin kuvitella, että kätkijöitäkin löytyy moninkertaisesti meidän 266:een verrattuna... icon_razz.gif

 

- All you need is a sick mind and a healthy body. -

Share this post


Link to post

Yllättävää on myös ettei norjalaisia, tanskalaisia tai islantilaisia ole näkynyt lainkaan. Tämä suomalaisedustus voi kyllä olla pitkälti mun syytä, mä olen spammannut suomalaisia geokätkijöitä tästä... icon_rolleyes.gif

 

70242_1300.gif

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...