Jump to content

FIN: JÄRKEÄ! UKK


kalman

Recommended Posts

Toin tämän omaksi keskustelutopikiksi.

 

Mitäs jos kehitettäisiin Suomalainen FAQ eli UKK (Usein kysyttyjä kysymyksiä) jossa olisi suomen kielellä ja paikallisilla mausteilla varustettuja ohjeita geokätkennästä/geokätköilystä. Ohje voisi sijaita osana jotakin virtuaalikätköä tai jollakin kotisivulla. Täydennettävissä ja siinä voisi olla myös linkkejä esim. spesiaalikätköihin.

 

Olisi apuna tulokkaiden oppaana ja mahdollisille median tiedusteluille.

Eräänlainen virallinen totuus EVT

Link to comment

Ehdotan Jyrkin ja Sarin geokätköilysivua kodiksi UKK:lle. Siellä on jo valmiiksi moneen kysymykseen hyvät vastaukset ja vinkit. Uusia aiheita voidaan ruotia porukalla tässä keskustelusäikeessä, ja J&S voivat sitten päivittää tarpeen tullen UKK:ta. Vaan mitä ovat espoolaiset itse mieltä?

 

Toki joku muukin halukas voi alkaa pistää portaalia pystyyn.

 

- I just got lost in thought. It was unfamiliar territory. -

Link to comment

Jep sijainti voisi olla J&S-sivut, jos se sopii heille. Voisimme pohtia mm. tuon UKK:n sisältöä tässä foorumissa. Kuten UKK:ssä yleensä aluksi esitetään kysymys ja siihen annetaan vastaus. Täällähän voisi asettaa erityisesti UKK:ta silmällä pitäen kysymyksiä josta sopivan keskustelun jalostamana tulisi vastaus tuohon listaan, tjsp.

 

Nimenomaan näen tämän tarpeen uusille harrastajille jotka haluavat kaiken tiedon harrastuksesta ilman että selaavat koko foorumia alusta loppuun. Kysymys/vastaus-pohjainen kuvaus takaa sen että kaikki olennainen tulee kerrottua ja asioiden helpon lisäämisen (uusia kysymyksiä).

Link to comment

Kyllä sinne meidän sivuille vielä UKK:iä mahtuu, eli sopii kyllä. Ja olen samaa mieltä, että vaikka täällä keskusteluissa voi apuja ongelmiin olla, niin voi olla vaikea löytää oikeaa kohtaa. Ja joskus sitten voi kielikynnyskin tulla eteen. Joitakin keskustelujahan täällä on käyty vain englanniksi.

 

Ainakin tässä vaiheessa on tarkoitus pitää sivut suomenkielisinä. Jos (ja toivottavasti kun) intoudun käännöstöihin, saatan käännellä ne myös ruotsiksi.

 

Sari

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...