Jump to content

FIN: Saarikätköille voi mennä vielä jäitse


Captain Morgan

Recommended Posts

Hmmm, Siilinkarin kätköllä ei ole kukaan käynyt jäiden lähdön jälkeen. Eikö Tampereen seudulta löydy geokässääjiä, joilla olisi vene tai kanootti käytössä Näsijärvellä ja joilta on tuo kätkö vielä löytämättä? Lupaan tarjota oluen/siiderin ensimmäiselle joka hakee tuon kätkön sulan järven aikana icon_wink.gif

 

70242_1300.gif

Link to comment

quote:
Originally posted by Erwast:

Saarikätköille pääsee mainiosti kanootilla icon_biggrin.gif

Tuli tässä mieleeni että http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=060a0e53-a5f4-4604-b846-f28359b3c8f5 voisi kylmä olut tai erittäin kuiva siideri tehdä terää icon_razz.gif


 

Hienoa Erwast, siinä oli mallia kaikille! icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

 

Saamasi pitää, pistän tänään yhden kylmenemään jääkaappiin ja kylmäkallet pakkaseen, niin saat lupaamani huurteisen Nässynrannassa.

 

70242_5900.gif

Link to comment

Tältä keväältä alkavat viimeiset jäilläkävelyajat olla käsillä. Hain Soininsaari Extremen perjantaina, ja jää oli pääosin vielä teräsjäätä, pehmeätä oli lähinnä vain mantereelta lähtiessä ensimmäiset 5 m rannasta ja siinäkin vain pintakerros. Samalla paikalla jäänkoetussauva meni parista kohtaa läpi, mutta ne olivat hyvin pienialaisia reikiä, ilmeisesti vanhoja pilkkiavantoja.

 

Mutta jos menette vielä jäille, ottakaa mukaan jäänkoetussauva ja jääpiikit. Vanha kansanviisaus pitänee hyvin paikkansa: kun kuulet kuovin äänen, älä mene järven jäälle. Kuovit tulevat Suomeen viikon sisällä.

Link to comment

Riihimäki Geochallenge-kätköä etsiessä tuli vastaan pieni joentapainen, jonka yli oli päästävä. Jalka meni useassa koetinkohdassa läpi jään kun kantapäällä isk kunnolla. Päädyin kuitenkin ryntäämään ripein askelin siitä yli. Seurauksena oli kovaa pauketta ja railoja, joista vettä alkoi pulputa jäälle.

 

Takaisin tullessa piti käyttää jo luovuutta, kun mikään kohta ei näyttänyt olevan turvallinen ylitykseen. Eihän kunnon kätköilymatka ole mitään ilman paria hengenvaarapaikkaa. B)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...