+kulkam13 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Mam do Was pytanie: czy Wam też oficjalna aplikacja GC pożera tony internetu? Przyznam, że wcześniej nie badałam dokładnie tematu, ale gdy ostatnio wyczerpał mi się limit netu w komórce (mam szałowe 5GB, ale zawsze wystarczało ), zaczęłam drążyć temat i wyszło, że w czasie 4 h keszowania aplikacja GC zeżarła mi ponad 2GB! A już mistrzostwem świata było wczorajsze pożarcie ponad 200MB w tle, gdy praktycznie appki nie odpalałam. I przyznam, że trochę mnie to przeraża! A jak to wygląda u Was? Quote Link to comment
+ru.beus Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Mocno dziwne i nie słyszałem by komuś tyle żarło. Niestety nie powinien ile wynosi normalne zużycie bo oficjalnej aplikacji używam tylko do odczytu wiadomości w terenie i ogarnięcia tematu keszy z souvenurami, a na co dzień korzystam z innych aplikacji. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 A ja polecam stary dobry GPS :), smartfon się nie umywa, no może spoiler mozna zobaczyć, to wszystko, jak się szuka pojemników w górach czy w trudnym terenie, to można docenić obecność prawdziwego odbiprnika GPS 1 Quote Link to comment
+Ainka-in-love Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Szczerze mowiac korzystam z darmowej i moim zdaniem znacznie lepszej apki w ktorej mozna keszowac offline. Officjalna apka to moim zdaniem straszny bubel. Quote Link to comment
Recommended Posts