Lukasz810130 Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Witam. Czy ktoś wie dlaczego na mapie nie pokazują się już skrytki? Na aplikacji działa, ale tam wiadomo- płacić trzeba za możliwość dostępu do wszystkich rodzajów skrytek. Pozdrawiam Quote
+ru.beus Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 6 hours ago, Lukasz810130 said: Witam. Czy ktoś wie dlaczego na mapie nie pokazują się już skrytki? Na aplikacji działa, ale tam wiadomo- płacić trzeba za możliwość dostępu do wszystkich rodzajów skrytek. Pozdrawiam Napisz proszę więcej szczegółów. W jakich okolicznościach nie wyświetlają Ci się skrytki na mapie ? W wynikach wyszukiwania ? Po kliknięciu w menu Zabawa -> Pokaż mapę ? Jaka przeglądarka ? Trochę za mało szczegółów. Quote
+sernikk Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 On 5/16/2021 at 8:42 AM, Lukasz810130 said: Witam. Czy ktoś wie dlaczego na mapie nie pokazują się już skrytki? Na aplikacji działa, ale tam wiadomo- płacić trzeba za możliwość dostępu do wszystkich rodzajów skrytek. Pozdrawiam Brzmi jak niewyczyszczone filtry wyszukiwania. No ale tak jak kolega wyżej wspomniał, za mało szczegółów. Czy dotyczy to 'Search Map', czy 'Browse Map' może również być istotne. Quote
+abigeo Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 A ja mam wrażenie, że chodzi o mapę na geocaching.pl, z którą można sobie poradzić klikając np. ikonki poszczególnych typów keszy. Ale to tylko moje domysły Quote
+Mataczini Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Spróbuj w innej przeglądarce lub zaktualizuj obecną może pomoże Quote
Recommended Posts