Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
Lizh7

Disable/enable

Recommended Posts

Hello, has anyone else had a similar problem? I temporarily disabled a cache, and I want to enable it again.  I can't do it, though.  If I click on 'enable' an owner's log box pops open, and filling it in does not re-enable the cache.  Either it is a glitch, or I have gone wrong somewhere.  Has anyone got any advice for me?

Share this post


Link to post

Some strange things going on with log types it seems!

 

I’m guessing that when you click the ‘Enable’ link it’s taking you to the logging page, but the log type is defaulting to ‘Owner Maintenance’.  You need to change this to ‘Enable Listing’ (or something like that) before submitting the log.

  • Helpful 2

Share this post


Link to post

Are you using an app for this?  Could this action be one that must be done through a web browser instead of through an app?

Share this post


Link to post

The Admin Tools box on website cache pages is currently broken, with all the options generating Owner Maintenance logs instead of the log type expected. You need to manually change the log type from the drop-down list on the logging page.

Edited by barefootjeff

Share this post


Link to post

For the record, the OP was able to disable their cache a few days ago.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 1

×
×
  • Create New...