+czeon Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Cześć, przesiadam się aktualnie na iPhona, a jako, że na Androidzie korzystam z apki Geocaching i c:geo (notatki do GeoCentral), może ktoś korzysta i ma warte polecenia odpowiedniki? Szukałem i znalazłem Cachly, czy ono mogłoby logować kesze offline? Quote
+sernikk Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Cześć! Wszystkie osoby, które znam jednomyślnie polecają Cachly. Z tego co wiem jest jak najbardziej możliwe logowanie skrzynek offline, a nawet masowe wysyłanie takowych wpisów. Quote
+czeon Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 2 minutes ago, sernikk said: Cześć! Wszystkie osoby, które znam jednomyślnie polecają Cachly. Z tego co wiem jest jak najbardziej możliwe logowanie skrzynek offline, a nawet masowe wysyłanie takowych wpisów. Dzięki, a masz może jeszcze jakieś warte apki do polecenia, może jakieś nieznane funkcje Quote
+sernikk Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Just now, czeon said: Dzięki, a masz może jeszcze jakieś warte apki do polecenia, może jakieś nieznane funkcje Niestety nie. Jestem użytkownikiem androida, więc tajemnice iOSa są dla mnie niezbadane 1 Quote
+ru.beus Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 13 hours ago, czeon said: Cześć, przesiadam się aktualnie na iPhona, a jako, że na Androidzie korzystam z apki Geocaching i c:geo (notatki do GeoCentral), może ktoś korzysta i ma warte polecenia odpowiedniki? Szukałem i znalazłem Cachly, czy ono mogłoby logować kesze offline? Skontaktuj się z graczem Chyziu ( https://www.geocaching.com/p/default.aspx?guid=872ae7d9-4226-49e5-9cb8-6f83d988606d ) on Ci tajniki Cachly objaśni. Tylko pamiętaj, że aby w pełni korzystać z tej aplikacji, musisz mieć konto premium na geocaching.com 2 Quote
Recommended Posts