Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
Sir-Lancelot

Public Profile - Broken link

Recommended Posts

On my public profile page the link to lab caches that I own takes me to a 404 error page. This occurs under both the new and old profile pages.

When I click the link for another user it takes me to https://labs.geocaching.com but when I click it on my profile it attempts to take me to https://labs.geocaching.com/builder/LoginGeocaching/LoginAndRedirect?returnUrl=https://labs.geocaching.com/builder/

Capture.JPG

Share this post


Link to post

Sorry for the late reply for this bug report. We are aware of this issue, and working to resolve it. Thanks!

  • Upvote 1
  • Helpful 1

Share this post


Link to post

Already seems to be working, unless the problem was selective based upon account.

 

Share this post


Link to post

Great to hear. My timing was perfect then. I think the engineers released the fix yesterday. 

  • Helpful 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 2

×
×
  • Create New...