Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 7
Asterix 2003

Logs don't load on website

Recommended Posts

If I open a cache listing, evereything loads fine except the logs. It's just on the website. I'm using Firefox ESR on Debian 9. Does anyone else have the same problem or knows the reason?

Edited by Keystone
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I edited your post to remove irrelevant information about an unauthorized smartphone app.

 

To answer your question, I am not seeing any issues on the current release of Firefox, 71.0.

Share this post


Link to post

You meant JavaScript, right Mike?  You'd know that difference.  ;)

 

If you're running a script blocker like NoScript, whitelist geocaching.com, code.jquery.com, and maybe gstatic.com.

 

Edited by Viajero Perdido

Share this post


Link to post

I"m having the same problem. NO logs loaded when I open a cache page. If I click on 'Show all logs', nothing happens.

If I click on 'Friends', my friends logs do appear. THEN, if I click on 'Show all logs', then all logs do show.

I'm using the current version of Chrome.

I don't know anything about script blockers, but doubt I'm using one.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I'm having the same problem last couple hours. No changes, no blocking, javascript not disabled, seeing this on at least two computers. Something has changed on the GC side.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
1 minute ago, Max and 99 said:

I'm seeing all logs on the cache page. 

I can also see the logs. However I had problems recently with two computers with clicking on the link on an email in my web mail. The caches wouldn't load, when it always has before. This was working when later I tried another computer. I don't know if this was a computer problem, or this problem was fixed before I tried it on the third computer.

Share this post


Link to post

Fixed, horrible solution, but seems to prove GC issue.

 

Cleared all *.geocaching.com cookies.

 

Now I do get logs, as before, however, page seems to load with similar speed as before, however, logs take FOREVER to show up.

 

  • Helpful 2

Share this post


Link to post

Clearing cookies did not fix it (firefox browser). The little map is not displayed, logs are not shown and I cannot change coordinates any more. When clicking on this little pencil the website directs me to the "hide and seek" page.

 

Edit: Hints are not decripted as well

Unbenannt1.JPG

Edited by CoBiG
adding picture

Share this post


Link to post

There could be a connection between the userscript addons and the problem. If I disable ViolentMonkey, the logs are loading. Loading slowly but loading.

  • Helpful 1

Share this post


Link to post
13 minutes ago, CoBiG said:

Clearing cookies did not fix it (firefox browser). The little map is not displayed, logs are not shown and I cannot change coordinates any more. When clicking on this little pencil the website directs me to the "hide and seek" page.

Check any scripts you're possibly running. Firefox does work for me without issues.

Share this post


Link to post
7 minutes ago, HHL said:

Check any scripts you're possibly running. Firefox does work for me without issues.

OK...that works. But what a pity for some scripts, eg gc little helper or a script from Saarfuchs....

Share this post


Link to post
24 minutes ago, CoBiG said:

Edit: Hints are not decripted as well

 

I've experienced this problem on my phone some minutes ago. Now it works on phone and PC regular.

Share this post


Link to post
11 minutes ago, Asterix 2003 said:

I tested, which script seems to be the reason. In my case, I think it's Mystery Wizard.

thank you, it seems to work until now. What a pity, great script

Share this post


Link to post

Yep, it's really great. Now we'll have to turn it off and on. It would be great if someone from GS could explain, what they changed. The logs are still loading really slow, although I disabled the scripts.

Share this post


Link to post
2 hours ago, CoBiG said:

Clearing cookies did not fix it (firefox browser). The little map is not displayed, logs are not shown and I cannot change coordinates any more. When clicking on this little pencil the website directs me to the "hide and seek" page.

 

Edit: Hints are not decripted as well

Unbenannt1.JPG

 

Running Chrome (up to date version) on Windows 10.  No scripts.

 

From the blue Cookie banner, went into Settings, and unchecked everything except 'Necessary' then hit Accept.

- I saw the map but couldn't change coordinates (redirected to https://www.geocaching.com/seek/#), saw no Logs, and got the script error when decrypting the Hint.

 

Cleared my cookies, logged back in, etc., but this time left the 'Preferences' cookies checked before accepting the settings.

- Everything back to normal.

Share this post


Link to post
2 hours ago, CoBiG said:

Clearing cookies did not fix it (firefox browser). The little map is not displayed, logs are not shown and I cannot change coordinates any more. When clicking on this little pencil the website directs me to the "hide and seek" page.

 

Edit: Hints are not decripted as well

Unbenannt1.JPG

 

Same problem with my Firefox (Greasmonkey) , Chrome (Tapermonkey) browsers but not with Edge (without any scripts)

Removing cookies helped editing the coordinates and the personal notes (Firefox) but did not bring back the logs.

Edge is running smooth and fine.

Share this post


Link to post

It does not work for me, neither with Edge nor with Internet Explorer on Windows 10.

 

And there are other problems: I cannot page through search results.

It always remains on the first page (1-20 of 200).

 

It does not help using an inprivate-Browser.

 

It yet worked some hours ago, the time before the annoying but necessary 
Cookie setting window first appeared.

Share this post


Link to post

Seems to relate GDPR. Logs appeared after I posted a new note and granted access to cookies.

Edited by arisoft

Share this post


Link to post

No issues whatsoever here Win10 Pro, FF71 64bit, Tampermonkey GClh, noscript, disconnect, adblock pro, ghostery and more.

 

cookiebot, googletagmanager, googletagservices blocked

Share this post


Link to post

I´ve no user scripts involved in my browser. Javascript is enabled and no adblcker is working. 

Yesterday i accepted all Cookie Preferences and now i can not see any logs on a Cache Webpage. 

I work with Win10 and the Microsoft Edge browser.

Or: If I log a "Found it" and have entered the log text, the website always returns to the log page. Then again without data etc.
The log itself went okay ( i think).

 

Additional EDIT:

For a test i used the Win10 operated Notebook from my wife. As browser is "Chrome" working. And there are all the same Problems:

No logs on the Cache page available, can not add private notes or corrected coords.

Edited by *AGUK*

Share this post


Link to post

I have this issue too. Logs are not loaded, cannot make private notes on the page and correct coords.

 

This is probably due to a wrong cookie implementation on the website.

 

When I choose only 'Necessary' cookies I have the problems.

Choosing the 'Preferences' cookies as extra solves the problem for me.

 

I use Win10and Chrome.

 

 

 

 

  • Upvote 2
  • Helpful 1

Share this post


Link to post

Dear employees of Groundspeak,

 

your recent changes on webpage don't really make sense. If I accept all cookies, the logs in cache listing are shown. If I accept only what i have to, the logs in cache listing are not shown. With Chrome or with Firefox, both the same. And all browsers without any scripts or add-ons.

 

Unbenannt.thumb.JPG.25bf34a6ca05134e1154f049dbc98c84.JPG

 

It's actually funny and that on a day when many would certainly like to cache.
And honestly, over 400 cookies?

 

Is there the possibility to undo your last changes, until you can do it right?

 

Kind regards.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
5 hours ago, arisoft said:

Seems to relate GDPR. Logs appeared after I posted a new note and granted access to cookies.

There is also the California Consumer Privacy Act (CCPA) which becomes effective January 1st.

Share this post


Link to post

The Groundspeak site has been acting very odd for me today. 

  • I kept getting notices to allow cookies.  I finally clicked on that one.  (never saw this before)
  • The logs don't load when I load a webpage.
  • The tabs on my public profile page do not work.  They simply send me back to my profile page.
  • There have been several other one time events that are just odd.

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

I have been using Win10, which is where the problems are happening.  I just tried Firefox, and it works ok.

Share this post


Link to post
10 minutes ago, Keystone said:
5 hours ago, arisoft said:

Seems to relate GDPR. Logs appeared after I posted a new note and granted access to cookies.

There is also the California Consumer Privacy Act (CCPA) which becomes effective January 1st.

 

If there was a recent change, involving issuing new/different cookies, which potentially changes the way the website interacts then why wasn't this announced in the Release Notes forum? isn't this exactly the sort of thing Release Notes are for?


There are lots of people describing these problems  over in Facebook land and nobody really seems to know what's happening, so many questions could have been answered if we were made aware that changes had been made.

 

 

  • Upvote 2
  • Helpful 2

Share this post


Link to post

Curious... if someone logs a cache, is it logged ?     :huh:

There's a "goodbye/hello" promotion starting today, and I'd really like to log a cache I found for it...

 

No logs visible still.   Noticed yesterday I couldn't go on anyone's profile panels (tabs) to help another.  Even my own.

I can see my caches, souvenirs n stuff from my private profile dashboard though.  Sheesh...

 

ETA... Answered my own question.  Maybe.  Can't view to see...

After I enter my find, it went back to the log-in page, but ... refresh on the cache page does show it as a find, and my "count" went up by one. 

Weird...

 

Edited by cerberus1

Share this post


Link to post
1 hour ago, Keystone said:

There is also the California Consumer Privacy Act (CCPA) which becomes effective January 1st.

Hm ... this is nothing for people outside the USA, right?!

So, why it comes to me as an European or German user?

  • Helpful 1

Share this post


Link to post

There are not separate versions of Geocaching.com for different countries.  If a privacy law such as GDPR triggers changes to the website, then geocachers in Brazil and Korea see the same changes.  If a privacy law such as CCPA triggers changes to the website, then geocachers in the EU and Australia see the same changes.

  • Helpful 1

Share this post


Link to post
2 minutes ago, 2Abendsegler said:

So, why it comes to me as an European or German user?

Because the cache page's code is delivered worldwide.

AGAIN: check your running browser scripts.

Share this post


Link to post

Emails (from profiles) are just redirected back to the page too... 

Tried to email a couple calmer people,  hoping maybe they can explain to a dyslexic old fart how to fix this, and it doesn't work either.

Share this post


Link to post
7 minutes ago, HHL said:

AGAIN: check your running browser scripts.

 

I know at least one person who is having this problem and doesn't have any browser scripts installed, so it sounds like it's something else.

  • Upvote 1
  • Helpful 2

Share this post


Link to post
23 minutes ago, HHL said:

Because the cache page's code is delivered worldwide.

AGAIN: check your running browser scripts.

Oh HHL. Good joke. :laughing:

All worldwide delivering webpages should use USA rules. Good joke, again.

And who is speaking about scripts. Only you. It does not run with an empty browser. But, perhaps the many people which have confirmed that, are wrong, right? :tongue:

  • Funny 1

Share this post


Link to post

Geocaching.com has been running under "EU Rules" ever since the effectiveness of GDPR. 

 

Please, everyone, be respectful in your posts.  The engineers are aware of this thread and it is helpful if people post facts about the performance issues they are seeing.

  • Upvote 1
  • Love 1

Share this post


Link to post
6 minutes ago, 2Abendsegler said:

Oh HHL. Good joke

Not a joke. Simple facts: Confirmed just some minutes ago:

Quote

Bei mir ist der Fehler gefunden: Es ist alleine das Tampermonkey Skript.

 

Share this post


Link to post
23 hours ago, Asterix 2003 said:

If I open a cache listing, evereything loads fine except the logs. It's just on the website. I'm using Firefox ESR on Debian 9. Does anyone else have the same problem or knows the reason?

This bug is related to our most recent release. We have fixed this bug and logs should now be loading on Cache Details pages.
 

Release Notes have now been posted: Release Notes (Privacy law compliance) - December 31, 2019. We will continue to monitor for bugs and report updates in the Release Notes thread.

 

 

  • Upvote 1
  • Helpful 1
  • Love 1

Share this post


Link to post
42 minutes ago, Keystone said:

Geocaching.com has been running under "EU Rules" ever since the effectiveness of GDPR.

 

18 minutes ago, Oceansazul said:

This bug is related to our most recent release. We have fixed this bug and logs should now be loading on Cache Details pages.

 

Thanks. :)

 

@HHL

Maybe we should relax and drink something delicious ...

 

51 minutes ago, Keystone said:

Please, everyone, be respectful in your posts.

Yes, you are right. ;)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
2 hours ago, HHL said:

AGAIN: check your running browser scripts.

HHL, there are running no (additional) scripts… :(

Edited by *AGUK*
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I can see logs as normal on traditional caches, mystery caches, multis, and earthcaches, but not on events.

 

The small map does not appear at all.

 

I have cleared cache, cleared cookies, closed the browser, and tried different settings of the (California-inspired) cookies form.

Edited by msrubble
tested other cache types

Share this post


Link to post

I cannot log any caches. When I hit "log geocache" on any cache, I get the screen where I can type up a log. However, I get a green circle as if something is trying to load. It is preventing me from typing and changing the type of log for any cache. Is anyone else having this issue?

Share this post


Link to post

Waiting until the last second to roll out this change, doing it on a day where a promotional souvenir is being offered, and doing it the day before a holiday probably wasn't a good plan. Some developers may be getting some overtime tomorrow...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
2 minutes ago, bluesnote said:

I cannot log any caches. When I hit "log geocache" on any cache, I get the screen where I can type up a log. However, I get a green circle as if something is trying to load. It is preventing me from typing and changing the type of log for any cache. Is anyone else having this issue?

 

I get the same thing with Firefox or Chrome. Surprisingly, the page loads correctly in IE11 and Edge, browsers which are having issues with other parts of the site.

 

At this point, I can't see a browser that works across the site. Each one only works with some parts of the site.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 7

×
×
  • Create New...