Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
Torgut

Glitch? State / Provinces are gone

Recommended Posts

Not sure if it's a problem in my end but now, while filling the submission form, the combo box for State / Provinces is empty. Tried to switch to a country which I know has no provinces, nothing happens. Reloaded my own, still empty. 

Share this post


Link to post

Strange... any hints to fix this on my side then ? It just started like this a couple of days ago.

 

I just found it's a Chrome thing. Tried with Firefox. It works well.

Edited by Torgut

Share this post


Link to post

Maybe do a hard refresh with Chrome. Click F12 and then right click on the browser refresh button and select "Empty Cache and Hard Reload".

 

 

Share this post


Link to post
2 hours ago, bootron said:

Maybe do a hard refresh with Chrome. Click F12 and then right click on the browser refresh button and select "Empty Cache and Hard Reload".

 

 

 

Tried, no success. Thanks anyway.

Share this post


Link to post

This has happened to me as well some times, not recently though. My solution is to temporarily change the country; when you change it back, the missing options usually appear.

 

BTW: I have fixed a few of your submission after I approved them, and it worked exactly this way: First no provinces, change to Poland, then change back to Portugal and the provinces were available.

  • Upvote 1
  • Helpful 2

Share this post


Link to post

This issue is still going on with me as well. However, if you wait a few minutes while the tab is open it will eventually load. It's annoying as its usually the first thing I do when I create a new waymark and nothing is loading in the drop down menu. Don't think it's fully fixed just yet.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

This issue is still going on with me as well. 

I haven't had this problem yet. I'm using Chrome v.79.

 

 

Same issue on two different PC with Chrome v.79.  Erasing the cache and cookies didn't help.

IE v.11.535  shows 'State / Province' combox OK.

 

Third PC, IE and Chrome same version as the previous two pc.

'State / Province' combox is empty in both browsers.

Edited by ToRo61

Share this post


Link to post

The combo box for State / Provinces works for me now :-)

 

Edit 19.1.2020: the problem has improved, but sometimes it still happens

Edited by ToRo61
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 2

×
×
  • Create New...