+Nightb1rd Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 (edited) Pozdrav, ako može netko tko je riješio ovaj cache pomoći. Inače super tematski cache od Arizone, ali mučim se s temom pod E pa ako može koji hint? Sve ostale sam riješio, ali kod ove mi ništa poznato ne odzvanja u uhu... Edited December 7, 2019 by Nightb1rd Quote
+therewolf Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Onaj hint iz cache listinga si uzeo u obzir? Quote
+Nightb1rd Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 (edited) Misliš da ima remake filma? Jesam, ništa mi nije bliže odgovor. Sve ostale sam ili odmah znao ime filma ili su bar bile poznate melodije, kao npr. zadnja gdje sam znao melodiju, ali film nisam gledao. Kod ove pod E stvarno mi ništa ne pada na pamet, a i melodijica je stvarno kratka. Vidim po komenarima da je i druge isti mučio. Dodatni hint bi bio dobrodošao. Zvuči mi kao nešto iz akcijskih filmova kasnih 80-tih ili ranih devedesetih... Probao sam čak i google music... ali ništa. Edited December 9, 2019 by Nightb1rd Quote
Recommended Posts