Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
PISA-caching

No maps on the maps tab in profile

Recommended Posts

There are still no maps in the "maps" section of our profile pages.

Share this post


Link to post

I just looked at the maps tab in my profile and after a while the maps suddenly appeared. Then I changed to "Waymarks Visited" and clicked on the "Submit" button, and now  the maps don't appear anymore - no matter what I do. Really strange behaviour.

 

I did a little research and it seems that the maps aren't loading, because the map uses HTTP instead of HTTPS. Depending on the browser there are different ways to make the maps load:

 

In IE a small window appears saying something like "Only secure Content is displayed" (I get a German text) and when I click on "Show entire Content", the maps are loaded.

 

In Waterfox/Firefox a small "i" Icon is displayed left of the web address field. When I click on it, a small window appears with an arrow to the right. After clicking on the arrow I see "Waterfox has blocked parts of this page that are not secure" and a "Disable protection for now" button. After clicking on that button the maps are loaded.

 

For my version (79.0.3945.117) of Chrome I didn't find any solution to display the maps. :-(

 

Edited by PISA-caching

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...