Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 5
sloth96

Problem Sending Messages

Recommended Posts

Howdy,

 

I was attempting to send messages to some virtuals and earth caches I have not logged.  But I need to send the answers.  

 

After typing the message the "Send Message" button did nothing.

 

Thanks

Share this post


Link to post

When answering you have to do a trick :ph34r:

 

When the Message center opens from the "Message this owner" link, do not write your message immediately. Instead, click the address bar once and press enter. It seems the same like reloading but it is not the same. Now you can write your message and send it without problems.

 

 

 

Share this post


Link to post

In addition to the workaround suggested by arisoft, you could also try sending email to the owners of the virtuals and EarthCaches.

  • Helpful 2

Share this post


Link to post

I encountered the same issue, while attempting to send in answers to EarthCaches. 

I tried to use the "Message this Owner" link from the listing, as I usually do. The message didn't want to send. Also, there was not the possibility to add a picture to my message.

 

I resolved my problem by first visiting the Owner's profile and there clicking the "Send Message" link. This way it worked just fine (and also the possibility to add a picture).

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I can not send a message through the cache page. But if i send it through the profile page it goes fine.   

I tried clicking on send and checking the "press enter to send".  

Share this post


Link to post

I have justv spent over an hour posting earthcache detailed replies which have not been sent.

I used the geocaching website - not the app and used the message owner menu.

This is most frustrating and i recommend the feature is disabled

  • Helpful 1

Share this post


Link to post

Used the app the send earthcache answers while off line but they were not saved and transmitted.

Is this the same bug as being discussed or is it offline app usage error.

  • Helpful 1

Share this post


Link to post

If I want to send a message I go to the geocacher's page and use send message there. The one on the cache page never works for me.

Share this post


Link to post

I think the messages are working now...but I every time I send a message, I get an email saying I have a message from myself. So bizarre and not sure if what I send is going to the intended recipient.

Share this post


Link to post
1 hour ago, RAHNNERGOTHUC said:

I think the messages are working now...but I every time I send a message, I get an email saying I have a message from myself. So bizarre and not sure if what I send is going to the intended recipient.


Guessing you have this option selected...

 

15A79335-05DF-4970-95A6-BBC918D89DD2.jpeg.49dd27639f2557fe18ef7a2dec8b035b.jpeg

Share this post


Link to post

You are correct! I didn't know that was even there and haven't changed it, but maybe it got set to default as part of an update. At least there is an explanation, so thanks for pointing it out!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

when working offline the message facility appears to be available.  However after apparently 'sending' a message off line it never gets delivered.  It is not saved until you are back online.

Is this a bug -?

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 5

×
×
  • Create New...