MLeda Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Tak dla rozluźnienia kilka geodowcipów zanotowanych w zeszycie w ostatnim roku: Chirurg do chirurga na sali operacyjnej: - To wycinamy w końcu lewe czy prawe płuco? - Jeszcze nie wiem, kordy mi strasznie jeżdżą Mąż do żony rano po nocy poślubnej: - Czy dostanę certyfikat FTF? - Niestety mój drogi, ale nie załapałeś się nawet na TTF… Z testamentu prawdziwego keszera: „(…) i pamiętajcie, że po śmierci nie wolno mnie zakopać. To by było niezgodne z regulaminem keszera.” Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Właściwie to nic mi nie jest. Chciałam tylko, aby pan doktor zbadał czy mój skarb jest na kordach Z testamentu prawdziwego keszera: „(…) Po śmierci mnie skremujcie. I tylko dopilnujcie aby poziom trudności skrzynki/urny był D/T=5/5. 2 Quote
MLeda Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 Jaką polisę wybierze keszer: OC czy GC? Prawdziwy keszer zapisze oczywiście w testamencie, że ma być skremowany i schowany w skrzynce. Tylko którą konkretnie wybierze: tradycyjną, multi czy zagadkową? Po czym keszer odróżni 2 sklepy monopolowe jeśli są oddalone od siebie mniej niż 161 m? Spróbuje tu i tu, a żonie zezna, że zaliczył 2 DNFy pod rząd Quote
+hiuppo Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Znowu GC project mnie zaskakuje. Księżyc to jeszcze mało. Quote
Recommended Posts