Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
SchattenUndLichter

Cant't upload Fieldnotes again

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello,

 

i have created a list of caches which i have uploaded als Fieldnotes (Drafts). After the upload i have regocnized, that some Umlaut Characters are displayed wrong. After deleting the fieldnotes and changing the fileformat to utf-8 i cant't upload them again. The message says, that there are no new fieldnotes in the file. From none of them i have created a real log entry.

 

Thanks for tipps or a workaround. Yes i have no founds till today, this is a new account which will be splitted from another one. Tomorrow this will look different.

Edited by SchattenUndLichter

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Valid FieldNotes must be saved in ANSI format (ie: plain text). UTF-8 does not work.

The content should look like this:

GC12345,2019-06-08T11:58Z,Found it,"Fav Überraschung!"

 

Hans

Edited by HHL

Share this post


Link to post
38 minutes ago, HHL said:

Valid FieldNotes must be saved in ANSI format (ie: plain text). UTF-8 does not work.

The content should look like this:


GC12345,2019-06-08T11:58Z,Found it,"Fav Überraschung!"

 

Hans

Thanks for the answer, but that is not the problem. I can't upload them again in any format.

Share this post


Link to post

I tried to opt out the new page and what do you think? Now I can upload them, using the old page. So at the moment no problem anymore thanks.

 

Share this post


Link to post

Check the date restriction on the field notes upload page.  It will suggest that it will not upload any notes prior to a particular date.  You may have to modify this.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

×