Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
STNolan

Server Issues Tonight?

Recommended Posts

Did the little hamsters that power the website decide they didn't want to run tonight?

Not sure if it's a localized incident (all caches and users I get this error on are based in CT) or not.

Server.JPG

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Something's broken, I'm intermittently seeing this, not sure whether it's dependent on the page(s) I'm looking at, or the way I get to them, but it seems to have got worse as the day has gone on.

 

 

Share this post


Link to post
3 minutes ago, MartyBartfast said:

Something's broken, I'm intermittently seeing this, not sure whether it's dependent on the page(s) I'm looking at, or the way I get to them, but it seems to have got worse as the day has gone on.

 

 


I've anecdotally noticed that if I try and use a hyperlink on the actual cache page (attempt to message, change coordinates, click on a cacher's name) that I get the error. If I approach from the main map screen I'm fine. 

Again purely anecdotal, but maybe it's something in the hyperlinking?

Share this post


Link to post

Yep, random 500 errors for me too , first showed up  when uploading photos to existing logs and following link to 'upload another photo' . Repeated tries get me through OK eventually. Then same thing when trying to look at cache listings.

Share this post


Link to post
18 hours ago, thebruce0 said:

 

First load worked, then just 500's after that. Maybe 10th attempt worked again.

 

Agreed mine was sporadic at best last night. Haven’t attampted again tonight yet. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 2

×