Tkatch Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Cześć, Jest pewna osoba która notorycznie spoileruje w swoich wpisach co mnie bardzo drażni. Wyjątkowo mnie zeźliło kiedy wpisała się do mojej skrytki i (żeby tradycji stało się zadość) również dopisała to czego nie potrzeba. Wysłałem prośbę do tego keszera o usunięcia spoilera z wpisu - w przeciwnym razie usunę log. Czy moje postępowanie jest zgodne z regulaminem i czy mam do tego prawo jako autor skrytki? Quote
nemrodek Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Jest jak najbardziej zgodne z regulaminem. Szczegóły masz opisane tutaj: https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=38&pgid=204 Quote
+Stryker Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Masz jeszcze opcję zaszyfrowania wpisu w Twojej skrytce - kłódka obok ikonki kosza. "Znaleziono w nocy" staje się "Manyrmvbab j abpl", co oczywiście każdy może sobie na czytelną formę przełożyć, ale treść nie jest wprost widoczna. Log zostaje, +1 do statów nie zabierasz, autor pewnie nawet nie zauważy (nie dostaje powiadomienia). 1 Quote
Recommended Posts