Jump to content

Geen melding van reacties meer


Vindplaats

Recommended Posts

Geen idee hoe dat kan, maar ik reageer hier even op om te kijken of je nu ook geen notificatie krijgt, of dat je gewoon iets gemist hebt of het wellicht in je spam-folder is terecht gekomen.

En ik neem dus aan dat je bij het maken van je bericht specifiek het schuifje hebt aangezet met "notify me of replies" en niet ergens anders iets hebt aangevinkt?

Als nu iemand anders reageert dan zou ik in ieder geval daar nu ook bericht van moeten krijgen en zo ja/nee, dan laat ik dat hier nog even weten. 

Link to comment

Interessant, ik kreeg nu geen e-mail (was vroeger wel) maar bij het belletje icoon bovenaan kwam een 1 te staan, er is dus het een en ander veranderd. Je moet nu bij je account settings (https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/notifications/options/)  precies aanzetten op welke manier en bij welke actie je een notification of een e-mail wil. En ik neem dus aan dat als je bij "Someone comments on something I follow" aanvinkt dat je dan wel een mail krijgt. Dus dat heb ik nu aangezet en als dus weer iemand reageert dan weet ik het zeker ;).

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...