Jump to content

Strata odnalezionych keszy na koncie

10bat

Recommended Posts

Posted

Po awarii systemu straciłem wszystkie hasła i możliwość zalogowania się na swoje konto ,na którym posiadam ok 70 odnalezień.Niestety nawet w swoich notatkach nie posiadam hasła-login znam.Czy jest możliwość odzyskania swoich odnalezień ,znając tylko login ? Prośba o pomoc,bardzo mi zależy.

Posted

No niestety , spanikowałem i zmieniłem login i hasło i w tej chwili na moim adresie pocztowym,koncie są dwa loginy i hasła .Nie bardzo kumam po angielsku tyle co przetłumaczy wujek google. Błędem z mojej strony było to ,że nadpisałem chyba stare hasło tym nowym konto jest ale 0 znalezień a miałem ponad 70 skrzynek.Rónolegle mam konto na opencaching i tam jest okey.Nie ma szansy przeniesienia skrzynek na nowe konto ?

Posted

A co jeżeli nie zakładałem konta a miałem je na zasadzie - "zaloguj przez fejsa". Fejsa skaowałem i teraz jak się na konto zalogować? Mimo, że posiadam login to przy próbie wysłania emaila nic nie dociera na domniemany adres!

Posted

Panowie, słaby coś tu support jest.

1. Wchodzimy na: https://project-gc.com/Tools/MapCompare

2. Jako jeden nick wybieramy stary, jako drugi wybierany nowy

3. Ustawiamy kraj

4 Jako filtr ustawiamy "One found"

5 Kesze dostajemy w formie ładnej listy

6 Punkty 3-5 powtarzamy dla każdego kraju w którym keszowaliśmy

Jeżeli wychodzi ponad (chyba) 300 keszy to dzielimy kraj na regiony

Sprawdzam tak czasami annpap czy zalogowała wszystko w kraju, w którym byliśmy razem ;]