10bat Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Po awarii systemu straciłem wszystkie hasła i możliwość zalogowania się na swoje konto ,na którym posiadam ok 70 odnalezień.Niestety nawet w swoich notatkach nie posiadam hasła-login znam.Czy jest możliwość odzyskania swoich odnalezień ,znając tylko login ? Prośba o pomoc,bardzo mi zależy. Quote
+ru.beus Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) Masz przecież opcję odzyskiwania haseł a nawet i zapomnianego loginu Edited April 30, 2018 by ru.beus Quote
10bat Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 No niestety , spanikowałem i zmieniłem login i hasło i w tej chwili na moim adresie pocztowym,koncie są dwa loginy i hasła .Nie bardzo kumam po angielsku tyle co przetłumaczy wujek google. Błędem z mojej strony było to ,że nadpisałem chyba stare hasło tym nowym konto jest ale 0 znalezień a miałem ponad 70 skrzynek.Rónolegle mam konto na opencaching i tam jest okey.Nie ma szansy przeniesienia skrzynek na nowe konto ? Quote
+wantsky Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Nie mogłeś niczego nadpisać. Jeśli stworzyłeś nowe konto, to stworzyłeś nowe konto. Musisz odzyskać hasło na koncie, które miałeś poprzednio. https://www.geocaching.com/account/identify Jeśli nie pamiętasz żadnych danych tamtego konta (adres email lub nazwa użytkownika), konto straciłeś bezpowrotnie. Quote
+pantadeusz Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Jeśli pamiętasz, które kesze znalazłeś na tym starym, to możesz w nie wejść i znaleźć swoje stare logi. Tym sposobem odzyskasz nazwę użytkownika. Quote
+m1strzunio Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 A co jeżeli nie zakładałem konta a miałem je na zasadzie - "zaloguj przez fejsa". Fejsa skaowałem i teraz jak się na konto zalogować? Mimo, że posiadam login to przy próbie wysłania emaila nic nie dociera na domniemany adres! Quote
+TheVoytekBear Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Panowie, słaby coś tu support jest. 1. Wchodzimy na: https://project-gc.com/Tools/MapCompare 2. Jako jeden nick wybieramy stary, jako drugi wybierany nowy 3. Ustawiamy kraj 4 Jako filtr ustawiamy "One found" 5 Kesze dostajemy w formie ładnej listy 6 Punkty 3-5 powtarzamy dla każdego kraju w którym keszowaliśmy Jeżeli wychodzi ponad (chyba) 300 keszy to dzielimy kraj na regiony Sprawdzam tak czasami annpap czy zalogowała wszystko w kraju, w którym byliśmy razem ;] Quote
Recommended Posts