Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
maristua

Searching for a trackable doesn't work

Recommended Posts

I'm trying to log trackables on the geocaching.com webiste.  I enter the code and then I get the following message The Travel Bug you requested does not exist in the system.
At first I thought I had written the TB code wrong.  So then I entered one of my own registered trackables and I get the same message.  I know the message is wrong since the code I entered is one for a geocoin I have in my hands. 
Please fix the website so I can continue to register the trackables I retrieved from today's event that I attended.

Share this post


Link to post

There was a biug reported a while back that if you enter an incorrect code, any subsequent correct code you enter is also reported as incorrect, which one of my friends experienced a month or so back. Try closing the browser and reopening it, or even logging out and back in again.

Share this post


Link to post

I ran into a similar issue recently, but forgot to report it here.

After you enter an incorrect code, the page that tells you it's incorrect has a box at the bottom where you can search for another code. However, even if you enter a valid code in this box, it will tell you it's invalid. If you instead navigate back to the main trackable search box, it will work fine there. It's something about entering a code after entering an invalid one that has an issue.

Edit to add: I just went to replicate the issue so I could document the steps, but now if I enter an invalid code, it takes me to a different page than it did before (now it's some kind of cache search page).

Edited by The A-Team

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1

×