Sign in to follow this  
Followers 0
technetium

Dutch Geocoin 2018

1 post in this topic

Doordat er steeds minder exemplaren van de Dutch Geocoin verkocht worden, heeft Willem-Jan aangegeven dat het voor hem niet meer interessant is om de productie van de Dutch Geocoin te begeleiden. In de afgelopen weken heb ik gezocht naar manieren om ook dit jaar de Dutch Geocoin uit te brengen. Die heb ik gevonden in Saskia Janki van CaNoBe die bereid is de productie (in een kleine exclusieve oplage) te begeleiden.

Het is dit jaar de bedoeling om de munt eerder te presenteren, en wel tijdens het |CET2018| "The Best of Twente" mega event https://coord.info/GC78PHG op 8 september. Dit betekent dat de tijdsplanning gewijzigd is in vergelijking met voorgaande jaren: Ontwerpen inzenden kan tot en met dinsdag 15 mei. Stemmen kan tot en met woensdag 30 mei.

We gaan dit jaar weer een aantal ontwerp events te houden. Vergelijkbaar met die van vorig jaar: https://coord.info/GC6WMPQ, https://coord.info/GC71145 en https://coord.info/GC71PCG.

Ter inspiratie 2018 is het Europees jaar van het cultureel erfgoed https://cultureelerfgoed.nl/nieuws/2018-europees- jaar-van- het-cultureel- erfgoed het is ook het jaar van verzet https://www.tweedewereldoorlog.nl/jaarvanverzet/ en jaar van het water http://rivierenland.biz/projecten/2018-jaar- water/ Een overzicht van andere onderwerpen is te vinden op: https://www.mergenmetz.nl/actueel/nieuws/2018-is- het-jaar- van/ Gezien  de ervaringen met de Jeroen Bosch munt verwacht ik niet dat we toestemming krijgen voor: https://twitter.com/fokkesukke/status/926017997445222401

Zoals altijd kunnen ontwerpen ook ingestuurd worden naar dutchgeocoin@gmail.com

Tc

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0