Jump to content

Foto's en beelden in cache listings


SMT58

Recommended Posts

Hoi, ik heb een reeks mysteries on line staan , één er van is bv https://coord.info/GC71XMV als ik die op de computer bekijk lijkt me alles in orde. Maar bv op een smartphone of tablet dan zijn alle beelden verdwenen. Ik gebruik betalend ImageShack om mijn beelden te stockeren en te linken. Gisteren wist mij iemand te vertellen da je bij Geocaching zelf ook beelden kan stockeren. Maar dan kom ik weer bij een andere speler nm Tinypic. Ik heb die dan eens gebruikt en nu blijkt het wel te lukken alleen kan ik de grote van de beelden niet aan passen. Het zal waarschijnlijk een instelling zijn maar ik ben helemaal geen computer specialist. Wat is een goed alternatief hiervoor? Alvast bedankt.

Link to comment

Afbeeldingen via geocaching.com kan je uploaden via de upload images optie die je op je eigen cachepagina's kan vinden. Je afbeeldingen komen dan in de galerij te staan. Die zie je helemaal onderin de listing, vlak boven waar de logjes beginnen. De server waar die afbeeldingen worden opgeslagen is s3.amazonaws.com.

Als je in de galerij op een afbeelding klikt zie je in de balk bovenin de volledige link naar de afbeelding staan en die kan je kopiëren en in je listing plakken.

 

Je kan in de html-code de grootte van afbeeldingen regelen, bijvoorbeeld:

<img src="<link naar de afbeelding>" width="640">

zorgt dat de afbeelding 640 pixels breed wordt. De hoogte/breedte verhouding blijft behouden, dus de hoogte wordt automatisch aan de breedte aangepast.

In plaats van het aantal pixels kan je ook bijvoorbeeld width="75%" gebruiken. Je maakt de afbeelding dan driekwart van de oorspronkelijke grootte.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...