Sign in to follow this  
Followers 1
SMT58

Foto's en beelden in cache listings

3 posts in this topic

Hoi, ik heb een reeks mysteries on line staan , één er van is bv https://coord.info/GC71XMV als ik die op de computer bekijk lijkt me alles in orde. Maar bv op een smartphone of tablet dan zijn alle beelden verdwenen. Ik gebruik betalend ImageShack om mijn beelden te stockeren en te linken. Gisteren wist mij iemand te vertellen da je bij Geocaching zelf ook beelden kan stockeren. Maar dan kom ik weer bij een andere speler nm Tinypic. Ik heb die dan eens gebruikt en nu blijkt het wel te lukken alleen kan ik de grote van de beelden niet aan passen. Het zal waarschijnlijk een instelling zijn maar ik ben helemaal geen computer specialist. Wat is een goed alternatief hiervoor? Alvast bedankt.

0

Share this post


Link to post

Afbeeldingen via geocaching.com kan je uploaden via de upload images optie die je op je eigen cachepagina's kan vinden. Je afbeeldingen komen dan in de galerij te staan. Die zie je helemaal onderin de listing, vlak boven waar de logjes beginnen. De server waar die afbeeldingen worden opgeslagen is s3.amazonaws.com.

Als je in de galerij op een afbeelding klikt zie je in de balk bovenin de volledige link naar de afbeelding staan en die kan je kopiëren en in je listing plakken.

 

Je kan in de html-code de grootte van afbeeldingen regelen, bijvoorbeeld:

<img src="<link naar de afbeelding>" width="640">

zorgt dat de afbeelding 640 pixels breed wordt. De hoogte/breedte verhouding blijft behouden, dus de hoogte wordt automatisch aan de breedte aangepast.

In plaats van het aantal pixels kan je ook bijvoorbeeld width="75%" gebruiken. Je maakt de afbeelding dan driekwart van de oorspronkelijke grootte.

 

0

Share this post


Link to post

Bedankt StefandD,ik ga daar morgen eens mee aan de slag. 

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1