Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 3
PHYL2

Found log not uploading

Recommended Posts

After third find today the app stopped posting finds to the site. 

 

Steps:

Log cache

Select "found"

Write log entry

Post 

App accepts post and increments found count. Smiley appears on map. 

Logs did not post to site. Cache does not appear in recently viewed in my profile. 

After several minutes the cache counter (in profile) reverts to the previous number. 

 

 

"Lost" six finds today :(. Anyone else experiencing this problem?

Share this post


Link to post

In Android settings cleared app cache and data. Logged in to the app and it is posting correctly. 

Share this post


Link to post

Having the same issue and had to clear app cache and data as well.  Hopefully this can be fixed cause it'll be hard to know if it's fixed or comes back and I end up with a bunch of logs that don't post.

Share this post


Link to post

Both me and a friend had this problem. My friend logged 51 caches by the app, and when he saw at the webpage a while later, 20 og the caches did not get registrated as found. Very enoying....

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 3

×
×
  • Create New...