Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
TeamEchoBlu

Geocache's won't load.

Recommended Posts

My wife and I have tried using the Geocaching app today on both our phones and all it does is say "Loading Geocaches" but it never loads.

 

It worked fine when we were on vacation in NC this past week.

 

Anyone else having this issue or know of a solution?

Share this post


Link to post

My wife and I have tried using the Geocaching app today on both our phones and all it does is say "Loading Geocaches" but it never loads.

 

It worked fine when we were on vacation in NC this past week.

 

Anyone else having this issue or know of a solution?

 

Low signal? That's usually when I see this. Normally I have no problem using the app. If I know I will be visiting a low signal area, I'll make an off-line list of caches on the computer before I head out, so I can use the list rather than the live app to find caches.

 

Yes, I'm new to the game, and use the phone app(s) and not a *real* GPS device ... it works for me, for now. :) Happy caching!

Share this post


Link to post

My wife and I use the app too. I had 4G service the entire time. Fortunately, using Wi-Fi, I was able to fix it.

Share this post


Link to post

I had a similar issue after one of the earlier app updates. Ended up uninstalling and reinstalling the app, which fixed the issue for a while. Not sure what the source of the issue is though. <_<

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 2

×