Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
keenonkites

issue on whereyougo:build in compass and timer

Recommended Posts

I'm having an issue on my newly built cartridge when playing it on whereyougo on Android. It properly works on the iPhone.

 

It only happens if the cartridge is using a timer:

When using the application internal compass to navigate to a zone each time the timer elapses the compass jumps to unreal/wrong distance and bearing... depending on the hardware/OS level (?) it might jumps back after a few seconds to the correct values or stays on the wrong values.

 

More details including a test cartridge showing the issue can be found at:

Google Groups

 

BTW: if I use locus for navigating and use the compass provided inside locus everything runs fine and behaves as it should: no jumps of the compass, no unreal/wrong values.

 

My personal opinion is, that this is a bug in whereyougo or the underlaying OpenWIG library... I did some postings to make them aware of it, unfortunately until now without any success/feedback.

 

Is there anything I'm doing wrong in the cartridge ? Or is there anything I can do to prevent this problem ?

 

Cheers

Patrik

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...