Jump to content

Crna lista lažnih kešera


bGnjip

Recommended Posts

Poanta je da ih OBJESIMO ... khm dakako virtualno na ovu listu, koja bi bila referenaca ostalim kešerima da mogu pobrisati njihove logove sa svojih keševa.

 

Znači s vremenom na vrijeme se pojave "superkešeri" koji nasumično prijavljuju logove u stotinama, više država i kontinenata do kojih nije moguće fizički obići u jednom danu.

Edited by bgnjip
Link to comment

Ne razumijem čemu referenca i javni linč. Nadam se da kod brisanja misliš nakon provjere. Svatko ima pravo pobrisati nečiju online prijavu ako utvrdi da u kontejneru nema potpisa na fizičkoj knjižici. Brisanjem prije provjere svojega keša kršiš pravila i postaješ isti kao oni o kojima pričaš ili čak i gori ako se pokaže naknadno da je potpisa bilo. Sjećam se da je tako bilo s nekim tipom Jonea pa se na kraju utvrdilo da su potpisi bili u nekim keševima, a možda i svim, radili su timski i potpisivali se na nekoliko različitih načina. Ako je netko bolji, brži, dovitljiviji od nekog drugog ne znači da je prevarant, zar ne? Što ako ja npr. osnujem tim i registriram ga na GC i nas 20 pokupi 20 powertrailova u USA sa po 500-1000 keševa u jedan dan. Recimo 15.000 komada što je nekome drugome neostvariva ambicija u cijelom životu, a meni osobno potpuno nezanimljiva. Ili poharamo istih nas dvadesetoro 100 zemalja u jedan dan. Dobar tim s dobrim planom i viškom novaca može oboriti sve jednodnevne rekorde svijeta u par dana. Sve je moguće i vrlo je legitimno i ako nekog veseli...

Ako netko utvrdi da je dotična dvojka logirala samo online onda mi je okej da se ukaže i da se obrati pažnja, ovako je samo nagađanje.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...