dorota1994 Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 cześć wszystkim Dopiero zaczynam zabawę w poszukiwaniu skrytek a dodatkowo piszę o tym pracę magisterską dlatego bardzo proszę o pomoc! W mojej pracy magisterskiej będę badać czy geocaching na terenie Murowanej Gośliny (miasta) jest ciekawą formą turystyki i czy skrytki są ciekawie pochowane i warte odnalezienia jednak już na samym początku mam problemy z tym tematem dlatego bardzo proszę was doświadczonych o pomoc Jeśli jest tu ktoś kto zna Murowaną albo był tam szukać skrytek bardzo proszę o opinię, dodatkowo proszę o potwierdzenie czy skrytki są dostępnie ponieważ próbowałam jak narazie odnaleźć 2 i się nie udało (nie wiem czy dlatego, że miałam pecha czy dlatego, że ich tam już nie ma ale oczywiście to dopiero początek i jeszcze nie raz pójdę na poszukiwania) dlatego proszę tyko o informacje w miarę możliwości czy skrytki są na swoich miejscach jeśli to możliwe. z góry bardzo dziękuję o pomoc Quote
+elales Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) Tak z ciekawości zapytam, z jakiej dyscypliny nauki będzie ta praca magisterska? A jeśli mogę coś poradzić, to zwróciłabym się raczej bezpośrednio do osób, które zakładały i znajdywały skrytki w Murowanej Goślinie. Ewentualnie poszukałabym grup geocacherów na FB właściwych dla tego terytorium i tam szukała informacji. Edited March 26, 2017 by elales Quote
+ru.beus Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Pytaj się tu -> https://www.facebook.com/groups/842019899257553/ Quote
dorota1994 Posted May 28, 2017 Author Posted May 28, 2017 dzięki wielkie za pomoc kilka skrytek udało mi się znaleźć ale mam kolejną prośbę będę bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety do mojej pracy, wypełnić ją może każdy oczywiście im więcej tym lepiej https://www.ankietka.pl/ankieta/273049/geocaching-na-terenie-miasta-murowana-goslina.html Quote
Recommended Posts