Jump to content

geocaching w Murowanej Goślinie

dorota1994

Recommended Posts

Posted

cześć wszystkim

Dopiero zaczynam zabawę w poszukiwaniu skrytek a dodatkowo piszę o tym pracę magisterską dlatego bardzo proszę o pomoc!

W mojej pracy magisterskiej będę badać czy geocaching na terenie Murowanej Gośliny (miasta) jest ciekawą formą turystyki i czy skrytki są ciekawie pochowane i warte odnalezienia jednak już na samym początku mam problemy z tym tematem dlatego bardzo proszę was doświadczonych o pomoc ;)

Jeśli jest tu ktoś kto zna Murowaną albo był tam szukać skrytek bardzo proszę o opinię, dodatkowo proszę o potwierdzenie czy skrytki są dostępnie ponieważ próbowałam jak narazie odnaleźć 2 i się nie udało :( (nie wiem czy dlatego, że miałam pecha czy dlatego, że ich tam już nie ma ale oczywiście to dopiero początek i jeszcze nie raz pójdę na poszukiwania) dlatego proszę tyko o informacje w miarę możliwości czy skrytki są na swoich miejscach jeśli to możliwe.

z góry bardzo dziękuję o pomoc ;)

Posted (edited)

Tak z ciekawości zapytam, z jakiej dyscypliny nauki będzie ta praca magisterska? A jeśli mogę coś poradzić, to zwróciłabym się raczej bezpośrednio do osób, które zakładały i znajdywały skrytki w Murowanej Goślinie. Ewentualnie poszukałabym grup geocacherów na FB właściwych dla tego terytorium i tam szukała informacji.

Edited by elales